Nieuws | 3 september 2021

Selectie & info K. Lyra-Lierse – R. Cappellen FC

Zaterdag 4 september trapt K. Lyra-Lierse de competitie op gang tegen R. Cappellen FC. De bal rolt vanaf 20u00, het gebruikelijke uur voor onze thuiswedstrijden op zaterdagavond.

Selectie

Bart De Roover selecteerde de volgende 15 spelers voor dit duel op de eerste speeldag: Maes, Sterkens, Julien, Balbi, Vets, Van Goylen, Kil, Adesanya, Lambreghts, Weuts, Nys, van den Buijs, Schaessens, De Wilde, Peffer.

Onze spelers treden voor het eerst aan in onze nieuwe home shirts, die een eerbetoon zijn aan de 50ste verjaardag van de stunt van K. Lierse SK in Europacup II tegen Leeds United. Deze shirts zijn te bestellen via onze online fanshop of te verkrijgen in onze fanshop in het Luc De Rijckstadion op wedstrijddagen.

Blessures

Joppe Smits maakte al minuten in de oefenpartij tegen Sint-Lenaarts, maar is nog niet volledig fit. Ook Brent Van den Abeele is voorlopig nog out.

Ticketinfo & coronamaatregelen

Tickets voor deze bekerwedstrijd zijn enkel verkrijgbaar op matchdag aan onze loketten. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.

Voor het betreden van het stadion is conform de nieuwe maatregelen een CovidSafe Ticket nodig of een negatieve sneltest aan de inkom. Deze is beschikbaar voor onze supporters aan de democratische prijs van €5. Meer info hierover lees je hier.

Binnen het stadion is het gebruik van mondmaskers of social distance niet meer verplicht.