K. Lyra-Lierse is meer dan enkel een voetbalclub. De club vormt een hechte gemeenschap in en rond Lier en wil haar steentje bijdragen om in de stad en regio de inclusieve samenleving te verbeteren. Dit doen we o.a. door te strijden tegen armoede en sociale uitsluiting, drempels voor kansengroepen weg te werken, etcetera.

Onze club richtte daarom in 2018 meteen een cel community op, in nauwe samenwerking met het Pallieter Supporterscollectief. Deze cel community focust zich specifiek op het organiseren van een brede waaier aan activiteiten om zo op maatschappelijk vlak een directe impact te vormen in onze stad en regio.

Younited Lyra-Lierse

Samen met Straathoekwerk Lier probeert K. Lyra-Lierse mensen uit kwetsbare omgevingen weer aansluiting te doen vinden tot onze samenleving. En dit door middel van voetbal.

ICT-inzameling

Kinderen & jongeren leren vanop afstand, maar niet elk kind heeft toegang tot het juiste materiaal. Heb je ICT-materiaal dat je niet meer gebruikt? Laat het ons weten!

Ondersteuning lokale maatschappelijke projecten

K. Lyra-Lierse houdt op regelmatige basis fundraising acties ten voordele van goede doelen in Lier en de regio. Bekijk hier welke projecten we in het verleden al ondersteunden.