Ticketing | 29 augustus 2024

Koop nu jouw tickets voor de competitieopener tegen Ninove en de bekerwedstrijd tegen Meux

Aanstaande zaterdag 31/08 speelt onze Koninklijke Lyra-Lierse haar eerste thuiswedstrijd van de nieuwe competitie. De openingsspeeldag wordt afgewerkt in het eigen Luc De Rijckstadion, tegenstander is KVK Ninove.

Voor deze wedstrijd kan je nu al jouw tickets aanschaffen via onze ClubApp.

Tickets bekerwedstrijd tegen RFC Meux op zondag 08/09

Vorig weekend plaatsten onze Pallieters zich ook voor de 6e ronde van de Croky Cup. Op zondag 8 september wordt deze speelronde afgewerkt, eveneens thuis, tegen RFC Meux uit de Waalse 2e Afdeling. Ook voor deze wedstrijd kan je nu reeds tickets aankopen via onze ClubApp. Onze club rekent opnieuw op de massale, trouwe steun van onze supporters om een plaats in de trommel met de eersteklassers af te dwingen!

OPGELET: Abonnementen zijn enkel geldig voor de thuiswedstrijden in de reguliere competitie. Bekerwedstrijden vallen dus niet onder de abonnementenregeling. Abonneehouders dienen dus voor deze wedstrijd ook een apart ticket aan te kopen.

Abonnementen 2024-2025

Via onze ClubApp kan je online ook nog steeds jouw abonnement aankopen voor volgend seizoen.

Wie reeds een abonnement aankocht en de optie koos om het abonnement zelf af te halen, kan tijdens de eerste thuiswedstrijd in de competitie tegen Ninove terecht aan onze loketten.

Nog geen abonnement besteld? Dan kan je dit tot een kwartier voor de aftrap, of na affluiten van de wedstrijd, ook ter plaatse nog steeds aankopen in onze fanshop tijdens thuiswedstrijden.