Ticketing | 27 mei 2021

Bestel nu jouw abonnement voor het seizoen 2021-2022!

Het mag gon beginne...

Na een seizoen dat door corona vroegtijdig stopgezet werd, missen we het voetbal enorm. We zitten allemaal op het puntje van onze zetel om opnieuw met vrienden en familie naar het stadion af te zakken. Het is tijd om elkaar terug te zien. Het is tijd om de gezangen terug van de tribunes te laten donderen. Het is tijd om terug als één blok achter onze club te staan. Het mag gon beginne...

-12 jaar

Bestel hier

12-18 jaar

Bestel hier

Staanplaats

Bestel hier

Zitplaats

Bestel hier

Verzeker alvast jouw plaats op onze tribunes en bestel vanaf nu jouw abonnement voor het seizoen 2021-2022!

De prijzen voor alle abonnementen blijven ongewijzigd t.o.v. vorig seizoen. Hierdoor blijven we één van de goedkoopste clubs uit de regio én uit onze reeks wat betreft abonnementsprijzen. Toegankelijk en betaalbaar voetbal aanbieden, blijven we als club namelijk van cruciaal belang vinden.

Ook dit jaar bieden we opnieuw een voordeel aan voor de trouwe abonnees die tijdig hun abonnement aankopen: Bestel je voor 1 juli jouw abonnement? Dan krijg je van ons nog eens €10 dranktegoed!

Online verkoop

We raden steeds aan om jouw abonnement online te bestellen & te betalen. Dat kan zoals steeds vlot & veilig via onze online shop.

Fysieke verkoop

In de maand juni worden er ook fysieke verkoopmomenten voorzien in onze fanshop in Berlaar. De exacte datums en uren hiervoor worden later bekendgemaakt.

Ook tijdens eventuele wedstrijden in de voorbereiding die in het Luc De Rijckstadion gespeeld worden, of bij eventuele bekerwedstrijden op eigen veld in augustus, zal onze fanshop geopend zijn en kan je daar terecht voor de aanschaf van jouw abonnement.