Nieuws | 3 januari 2023

Ticketinfo voor de derby tegen Racing Mechelen

2023 begint met een stevige portie derby fever. Zondag 8 januari hervat de competitie met de kraker tegen Racing Mechelen.

Onze club kreeg de voorbije dagen heel wat vragen over de aanschaf van tickets voor deze wedstrijd. Daarom zetten we nog eens alle info een op rij.

Geen voorverkoop, wel loketten geopend op matchdag

Supporters van onze club kunnen op matchdag terecht vanaf 13u00 aan onze loketten voor de aankoop van tickets. Een overzicht van onze ticketprijzen kan je hier terugvinden. In voorverkoop zullen er geen tickets verkocht worden.

Wie een abonnement heeft, kan natuurlijk eenvoudig en snel het stadion betreden. Tot eind deze maand kan je bovendien nog halfjaar abonnementen aanschaffen aan -50%! Bestel je voor zondagmiddag jouw halfjaar abo? Dan kan je dit gewoon afhalen aan de inkom voor aanvang van de wedstrijd en zit ook de wedstrijd tegen Racing Mechelen hierbij inbegrepen.

Kom op tijd naar de wedstrijd

Wie in het (recente) verleden een eindrondewedstrijd of topaffiche in het Luc De Rijckstadion bijwoonde, weet dat op tijd komen een voordeel kan zijn. Als club doen we ons uiterste best om de toegang tot het stadion vlot te laten verlopen, maar wie tijdig arriveert is zeker dat hij/zij de aftrap niet mist.

Het sportcentrum Doelvelden beschikt over een ruime parking, maar ook deze stond bij topwedstrijden geruime tijd voor de aftrap vol. Bij een volzette parking kan er daarom uitgeweken worden naar de Hellegatstraat (industriepark overzijde inrit Doelvelden).

Matchdiner & POMAX business lounge uitverkocht

De reservaties voor ons matchdiner liepen reeds voor kerst als een trein. Daardoor is onze POMAX Business Lounge al enige tijd volledig uitverkocht. Reserveren voor het matchdiner tegen Racing Mechelen is dus niet meer mogelijk. Wel kan je nu al reserveren voor de volgende matchdiners, zoals o.a. tegen Jong KV Mechelen, Cappellen, …

Bezoekers uit Mechelen = ticket + bus via Racing

Supporters van Racing Mechelen kunnen deze wedstrijd enkel bijwonen door gebruik te maken van de buscombiregeling. Meer info hieromtrent is te vinden op de kanalen & website van Racing zelf.

Wedstrijdpartner

Onze wedstrijdpartner voor deze affiche is D-Technix, dé referentie in de ruime Lierse regio voor de installatie van airconditioning, warmtepompen en ventilatiesystemen.