Nieuws | 14 oktober 2022

Sven Verbruggen stopt als T2

Onze T2 Sven Verbruggen liet aan het clubbestuur en de spelersgroep deze week weten met onmiddellijke ingang te stoppen als T2. Sven startte als T3 onder Tom Schipper in het kampioenenjaar 2017-2018 van Lyra en stapte vervolgens ook mee in het verhaal van Lyra-Lierse in de zomer van 2018. In 2020 volgde hij Pascal Verheyen op als T2.

“Als fervent supporter van het oude Lierse is het een fantastische ervaring geweest om met Lyra-Lierse mee de doorstart te kunnen maken. De titels en promoties met Lyra in 2018 en met Lyra-Lierse in 2020 zullen me steeds als hoogtepunten bijblijven. Ik maak echter de keuze om mijn functie als T2 neer te leggen omwille van persoonlijke redenen. Op professioneel vlak is mijn takenpakket recent uitgebreid en in 2020 ben ik vader geworden van een dochter. De combinatie werk, privé en voetbal werd daarom de laatste weken en maanden steeds moeilijker. Dat wil echter niet zeggen dat ik niet meer bij de club betrokken zal zijn. Ik zal zeker nog geregeld afzakken naar de wedstrijden. En ook heb ik aangeboden om achter de schermen van de club in een andere rol mee actief te blijven. Maar dan in een functie die makkelijker combineerbaar is”, aldus Sven Verbruggen.

K. Lyra-Lierse wenst Sven van harte te bedanken voor zijn tomeloze inzet en engagement als T2 gedurende de voorbije 5 seizoen. Momenteel worden er reeds gesprekken gevoerd om de opvolging van Sven Verbruggen op korte termijn te verzekeren.