Nieuws | 25 mei 2022

Selectie K. Lyra-Lierse – RU Tubize-Braine

Donderdagavond staat er met de terugwedstrijd in de halve finale van de Nationale eindronde een nieuwe kraker op het programma. Na het gelijkspel van zondag belooft dit weer een absolute thriller te worden, met als inzet een plek in de finale voor promotie naar 1e Nationale. De wedstrijd tegen RU Tubize-Braine start om 20u00 in het Luc De Rijckstadion.

De Waals-Brabanders bewezen in de heenwedstrijd een stugge ploeg te zijn. Met een stevig aantal eindrondeminuten in de benen sleepten onze Pallieters in Tubize alsnog een verdiend gelijkspel uit de brand. Alles is dus te herdoen, nu donderdagavond. Wie na 90 (of 120) minuten (of strafschoppen) wint, stoot door naar de finale en speelt zondag uit bij de winnaar van het duel tussen Eendracht Aalst en Mandel United.

Onze ploeg kan dus alle hulp van de supporters gebruiken. En laat die steun, net zoals vorige week woensdag tegen Belisia, misschien wel de beslissende factor zijn!

Selectie

Bart De Roover selecteerde de volgende spelers voor deze terugwedstrijd: Sterkens, Heylen, Balbi, Lambreghts, Van den Abeele, Weuts, van den Buijs, Hendrickx, De Wilde, Vets, Van Goylen, Kil, Smits, Nys, Van den Schoor, Verbist, Schaessens, Struyf, Adesanya & Peffer.

Mathias Nys, Joppe Smits, Elio Balbi & Jordy Peffer werden deze week opgelapt, nadat ze enkele lichte blessures opliepen in de voorbije week. Zij maken daarom deel uit van de selectie.

Blessures

Kristof Maes & Iben Julien zijn nog steeds de twee afwezigen. Zij komen dit seizoen helaas niet meer in actie.

Ticketinfo

Tickets zijn verkrijgbaar aan de loketten, voor aanvang van de wedstrijd. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.
Voor deze wedstrijd worden meer toeschouwers dan gebruikelijk verwacht. Kom daarom zeker op tijd naar het stadion!

Wedstrijdpartner