Nieuws | 17 mei 2022

Selectie & info K. Lyra-Lierse – Belisia SV

Woensdagavond staat de testwedstrijd tegen Belisia SV op het programma. Alles of niets dus. Want na het (ongelukkige) verlies tegen Olsa Brakel van afgelopen weekend is dit de laatste kans om een ticket te bemachtigen voor de Nationale eindronde. De wedstrijd start om 20u00 in het Luc De Rijckstadion.

Belisia is natuurlijk geen onbekende tegenstander. In de heenwedstrijd in de competitie gingen onze Pallieters met 0-2 winnen in Bilzen. In de terugwedstrijd kwamen de Limburgers echter hetzelfde doen in het Luc De Rijckstadion. In de eindafrekening was er tussen beide ploegen een verschil van vijf punten, in het voordeel van K. Lyra-Lierse.

De winnaar stoot door naar de Nationale eindronde en speelt zondag in Tubize. Voor de verliezer van dit duel eindigt het seizoen onverbiddelijk. Het belooft dus een echte cupmatch en misschien ook wel thriller van formaat te worden.

Selectie

Bart De Roover selecteerde de volgende namen voor deze wedstrijd: Sterkens, Heylen, Balbi, Lambreghts, Weuts, van den Buijs, Hendrickx, De Wilde, Vets, Van Goylen, Kil, Nys, Schaessens, Struyf, Adesanya & Peffer.

Quinten Van Goylen wordt dus gerecupereerd na zijn afwezigheid vorige week. Verder blijft de selectie nagenoeg ongewijzigd, met uitzondering van de jonge gasten Van den Schoor en Verbist die er niet bij zijn. Ook Brent Van den Abeele valt naast de selectie.

Blessures

Kristof Maes & Iben Julien zijn out. Ook Joppe Smits liep in Zelzate een nieuwe blessure op en is voorlopig niet selecteerbaar.

Ticketinfo

Tickets zijn verkrijgbaar aan de loketten, voor aanvang van de wedstrijd. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.

Eten op K. Lyra-Lierse

Voor deze wedstrijd wordt er geen klassiek matchdiner voorzien. Wel zullen hongerigen die deze midweekwedstrijd willen meepikken, en misschien zelfs rechtstreeks van het werk naar de match afzakken, de mogelijkheid hebben om een frietje te eten in het stadion.