Nieuws | 1 oktober 2022

Selectie K. Bocholter VV – K. Lyra-Lierse

Zondagmiddag trekken we naar Noord-Limburg voor de uitwedstrijd op het veld van Bocholt VV. De wedstrijd start om 15u00 in de Axor Arena.

Beide ploegen hadden hoge verwachtingen bij de start van het nieuwe seizoen. Die werden in beide kampen met een 4 op 12 echter niet meteen ingelost. Al wonnen zowel Lyra-Lierse als Bocholt hun laatste wedstrijd. Vorig seizoen moesten onze Pallieters twee keer de duimen leggen tegen een sterk Bocholt.

Wie vorig jaar trouwens de verplaatsing maakte naar de Axor Arena, herinnert zich wellicht een zeer evenwichtige en felbevochten partij met uitstekend voetbal langs beide zijden. De wedstrijd werd beslist in blessuretijd, toen Bertjens (inmiddels niet meer in Bocholtse loondienst) het leer voorbij Mats Sterkens moffelde. Tijd om het één en ander recht te zetten dus.

Selectie

Sterkens, Hufkens, Morreel, Balbi, Lambreghts, Weuts, De Wilde, Volant, Vets, Van Goylen, Kil, Nys, Schaessens, Struyf, Adesanya, Peffer.

Blessures

Iben Julien, Jason Van Achteren en Mathias Schils zijn nog steeds niet beschikbaar. Joppe Smits is wegens ziekte ook niet bij de selectie.

Ticket & away day info

Voor deze uitwedstrijd zijn er geen bijzonderheden voor bezoekende supporters. Tickets zijn ter plaatse verkrijgbaar aan de inkom en het is mogelijk om met eigen vervoer naar Bocholt af te zakken.