Nieuws | 17 september 2021

Selectie & info K. Lyra-Lierse – Olympia Wijgmaal

September is een drukke maand in het Luc De Rijckstadion, met maar liefst 3 thuiswedstrijden. Op de eerste speeldag kreeg K. Lyra-Lierse Cappellen over de vloer en afgelopen dinsdag stond er een midweek bekerpartij op de agenda tegen Deinze. Zaterdagavond 18/09 is het opnieuw in eigen huis te doen. Dan komt Olympia Wijgmaal op bezoek. Zoals gebruikelijk trappen we af om 20u00.

Onze club heeft Wijgmaal al 1 keer ontmoet sinds 2018. Dat was in de bekercampagne van 2018-2019, het eerste seizoen Lyra-Lierse. In een echte cupthriller werd er als promovendus uit 1e provinciale toen met 3-2 verloren van de ploeg uit het Leuvense, die toen ook al in 2e nationale uitkwam.

Selectie

Bart De Roover selecteerde de volgende namen voor de thuiswedstrijd tegen Olympia Wijgmaal: Maes, Sterkens, Julien, Balbi, Struyf, Vets, Van Goylen, Kil, Adesanya, Lambreghts, Weuts, Nys, van den Buijs, De Wilde, Peffer.

Blessures

Goed nieuws is er dan weer voor Joppe Smits en Brent Van den Abeele. Zij trainen op lage intensiteit opnieuw met de groep mee en sluiten volgende week volledig aan. Zo kunnen zij op een gezond tempo opbouwen om opnieuw wedstrijdfit te geraken in de komende weken.

Jaric Schaessens revalideert voorlopig verder van zijn knieblessure.

Ticketinfo & coronamaatregelen

Tickets voor deze wedstrijd zijn enkel verkrijgbaar op matchdag aan onze loketten. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.

Voor het betreden van het stadion is conform de nieuwe maatregelen een CovidSafe Ticket nodig of een negatieve sneltest aan de inkom. Deze is beschikbaar voor onze supporters aan de democratische prijs van €5. Meer info hierover lees je hier.

Binnen het stadion is het gebruik van mondmaskers of social distance niet meer verplicht.