Nieuws | 1 oktober 2021

Selectie & info K. Lyra-Lierse – Eendracht Aalst

Er staan in oktober weer 3 interessante thuiswedstrijden op het programma voor onze Koninklijke Lyra-Lierse. Zo ontvangen we met onder andere KSK Tongeren en Diegem Sport een medepromovendus en een sterkhouder in deze reeks. Maar dé oktoberaffiche waar mening Lyra-Liersesupporter naar uitkijkt is het treffen van morgenavond met voormalig eersteklasser Eendracht Aalst.

De Ajuinen zakken als 7e in het klassement, met 7 punten uit 4 wedstrijden af naar het Luc De Rijckstadion. Na een start met twee overwinningen op een rij tegen Tongeren en Belisia, werd er gelijkgespeeld op het veld van Diegem en thuis verrassend verloren van Hades.

Onze Pallieters kijken dan weer met veel vertrouwen uit naar deze topaffiche na de 9 op 9 tegen Hasselt, Wijgmaal en Houtvenne.

Selectie

Bart De Roover selecteerde deze wedstrijd de volgende spelers: Sterkens, De Herdt, Julien, Balbi, Struyf, Vets, Van Goylen, Kil, Adesanya, Lambreghts, Weuts, Nys, van den Buijs, De Wilde, Peffer.

Blessures

Opvallendste afwezige is eerste doelman Kristof Maes. Hij ondervindt last van de knie en trainde deze week individueel. Ook Brent Van den Abeele en Jaric Schaessens zijn nog onbeschikbaar.

Ticketinfo & coronamaatregelen

Tickets voor deze wedstrijd zijn enkel verkrijgbaar op matchdag aan onze loketten. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.

Voor het betreden van het stadion is conform de nieuwe maatregelen een CovidSafe Ticket nodig of een negatieve sneltest aan de inkom. Deze is beschikbaar voor onze supporters aan de democratische prijs van €5. Meer info hierover lees je hier.

Binnen het stadion is het gebruik van mondmaskers of social distance niet meer verplicht.