Nieuws | 13 juli 2021

Ook Koen Weuts blijft minstens tot 2024 bij K. Lyra-Lierse

Meteen leuk nieuws bij het begin van de voorbereiding op het seizoen 2021-2022: onze nummer 17, Koen Weuts, speelt nog minstens tot 2024 voor K. Lyra-Lierse. De rasechte Pallieter had nog een lopend contract tot 2023, maar verlengt dit nu al zeker met minstens één jaar.

Koen Weuts tekende in juni 2019 bij onze club, maar zijn link met K. Lyra-Lierse gaat natuurlijk veel verder dan de 32 officiële wedstrijden die hij voorlopig in Lyra-Lierse shirt afwerkte. Als jeugdspeler van Lyra en Lierse stroomde hij door naar het eerste elftal van het oude geel-zwart en speelde hij er in totaal 75 wedstrijden.

“Alles tesamen staan er dus ondertussen 107 officiële wedstrijden voor mijn geboortestad op de teller. En daar wil ik er nog heel wat bij doen. De verlenging met 1 jaar is misschien eerder symbolisch om het verloren coronaseizoen in te halen. Want ik sluit niet uit dat ik ook daarna nog voor Lyra-Lierse blijf voetballen. Ik zie het ergens als mijn taak om de club mee naar een hoger niveau te brengen en op dit moment is er geen enkele andere club waar ik liever zou spelen dan bij Lyra-Lierse”, aldus Koen Weuts.