Nieuws | 22 november 2023

Kalenderwijzigingen Boom, Wezel, Lille & Bocholt

Er zijn enkele kalenderwijzigingen te noteren voor twee speeldagen in december, alsook twee speeldagen in de terugronde dit seizoen.

Al eerder werd beslist dat de thuiswedstrijd tegen Rupel Boom wordt gespeeld op zondag 3 december om 15u00. De politiezone Berlaar-Nijlen besliste deze affiche te beschouwen als risicowedstrijd, waardoor deze naar zondagmiddag verhuist. Bezoekende supporters uit Boom kregen hierbij ook een buscombiregeling opgelegd.

De uitwedstrijd bij Wezel Sport, meteen ook de laatste wedstrijd voor de winterstop, gaat naar vrijdagavond 15/12 met aftrap om 20u30.

De thuiswedstrijd tegen Lille United is dit seizoen de enige die gelijk gepland werd met een thuiswedstrijd van Rita Berlaar. Ook deze wedstrijd gaat naar vrijdagavond 16/02 met aftrap om 20u30.

Tenslotte is er nog een wijziging voor de uitwedstrijd bij Bocholt VV. Oorspronkelijk stond deze gepland op zondagmiddag. Deze wedstrijd wordt echter verplaatst naar zaterdagavond 23/03. De aftrap in Bocholt wordt gegeven om 20u00.

🗓️ Een overzicht van al onze wedstrijden kan je hier vinden.

📱 Heb je graag automatisch alle wedstrijden in jouw agenda staan? Klik dan hier!

Wildmenu tegen Rupel Boom reeds voor 70% gevuld

Wie op zondag 3 december voor de wedstrijd tegen Rupel Boom graag mee aan tafel schuift, dient snel te reserveren. Al 70% van de plaatsen in onze POMAX Business Lounge gingen de deur uit! Reserveren kan zoals steeds online.