Nieuws | 9 oktober 2020

Geen bijkomende coronagevallen bij Berchem Sport, wedstrijd van zondag gaat door

Onze club ontving deze voormiddag goed nieuws vanuit het kamp van Berchem Sport, onze tegenstander aanstaande zondag. Zij bevestigden dat de wedstrijd gewoon kan doorgaan zoals gepland.

Vorige week moesten de mannen van Het Rooi hun wedstrijd tegen Sporting Hasselt last minute annuleren wegens een besmetting met het coronavirus binnen de spelerskern. Bijkomende testen deze week, in combinatie met de nodige quarantainemaatregelen, bleken aan te geven dat het slechts om één speler ging en er ook geen bijkomende gevallen te melden zijn.

Lierenaars die sinds de promotie naar 2e Afdeling reeds uitkeken naar de verplaatsing naar Het Rooi, zullen wellicht een jaartje langer moeten wachten vooraleer ze deze korte trip kunnen maken. Door de geldende coronamaatregelen, in combinatie met het gegeven dat de lokale overheden deze wedstrijd catalogeerden als risicowedstrijd, zijn bezoekende supporters niet toegelaten. Zoals eerder gemeld voorzien we echter wel een livestream via onze officiële facebookpagina.

In Lier & omgeving zal de wedstrijd eveneens live uitgezonden worden in enkele van onze supporterscafés:

  • Café Bananas, Lier
  • Café ‘t Gehucht, Berlaar-Heikant
  • Café De Max, Bevel