Nieuws | 22 augustus 2022

Extra oefenwedstrijd: thuis tegen Sint-Lenaarts op vrijdagavond

Aanstaande weekend staat er geen bekervoetbal meer op het programma voor ons eerste elftal. Door de uitschakeling tegen eerstenationaler RAAL La Louvière volgt er geen ronde 5 tegen Lommel SK. Een wedstrijd die, ongeacht kwalificatie, toch in september diende afgewerkt te worden. Lommel komt aanstaande weekend immers in actie in de Challenger Pro League.

Daarom werd er op zoek gegaan naar een extra oefenpartij voor de start van de competitie. Vrijdag 26/08 om 19u30 wordt er afgetrapt tegen KFC Sint-Lenaarts op het nieuwe kunstgrasveld in het Luc De Rijckstadion.

Een eerste kennismaking voor onze ploeg met de nieuwe ondergrond waarop dit seizoen de thuiswedstrijden gespeeld zullen worden. En meteen ook opnieuw thuiskomen voor onze supporters. Het Luc De Rijckstadion werd vorig weekend alvast stevig opgefrist door onze supporters, leden van de technische staf en enkele A-kernspelers. De komst van Hades Hasselt op 3 september, op speeldag 1 van de nieuwe competitie, is er opnieuw een om naar uit te kijken!

 

Koop hier jouw abonnement voor het seizoen 2022-2023!

Je kan nog steeds online jouw abonnement voor het komende seizoen bestellen. Een abonnement is de goedkoopste manier om op regelmatige basis een thuiswedstrijd van K. Lyra-Lierse mee te pikken! Heb je al een abonnement besteld? Dan kan je vrijdag terecht in onze fanshop om dit af te halen. Ook kan je in de fanshop terecht om ter plaatse een abonnement aan te kopen als je dat liever niet online doet.