Nieuws | 15 april 2021

Compensatieregeling abonneehouders 2020-2021

Afgelopen seizoen gooide corona na 4 speeldagen jammer genoeg (opnieuw) roet in het eten. De competitie werd half oktober gestaakt en eind januari volgde het bericht dat het seizoen 2020-2021 volledig geannuleerd werd. Omdat onze trouwe abonneehouders zo slechts twee thuiswedstrijden konden meepikken, werkte onze club een vrijblijvende compensatieregeling uit voor supporters die dit wensen. Zoals het een club waar supporters centraal staan betaamt, hebben we hiervoor ons oor te luister gelegd bij de vragen die we van onze supporters ontvingen in de laatste weken.

Optie 1: schenk het resterende saldo van jouw abonnement aan de toekomst van onze club

Vanuit verschillende hoeken ontving onze club de vraag of het aangekochte abonnement ook officieel geschonken kon worden aan K. Lyra-Lierse. In deze coronatijden moest ons eerste elftal noodgedwongen aan de kant blijven, maar als club vonden we het uitermate belangrijk om onze jeugdspelers zoveel mogelijk spelplezier te laten beleven binnen de geldende maatregelen. Onze jeugdwerking is dan ook op volle toeren blijven draaien. Dat vonden we onze plicht als club. Ook al ging dit gepaard met een hogere organisatorische kost en geen horeca-inkomsten. Wil je zelf expliciet een extra steentje bijdragen aan onze clubwerking van vandaag en morgen? Dan kan je deze optie selecteren in het aanvraagformulier en is de ganse Lyra-Lierse familie je daar enorm dankbaar voor.

Optie 2: ontvang een kortingscode ter waarde van het ongebruikte bedrag op jouw abonnement

Naast de vragen tot schenking, ontvingen we ook andere signalen. We beseffen maar al te goed dat niet iedereen deze coronaperiode ongeschonden doorkomt. Deze gezondheidscrisis zorgt ervoor dat mensen (tijdelijk) hun job niet konden uitoefenen of hun zaak moesten sluiten. Daarom willen we voor deze mensen ook een juiste tegemoetkoming bieden.

Wie een abonnement kocht voor het seizoen 2020-2021, en een compensatie wenst voor de gemiste wedstrijden, kan via de aanvraagprocedure een kortingscode krijgen voor de verlenging van zijn of haar abonnement voor het seizoen 2021-2022. Deze individuele kortingscode zal bij de (online) aankoop van een nieuw abonnement automatisch het resterende saldo in mindering brengen.

Hoe wordt de compensatie berekend? Wie een compensatie aanvraagt, doet afstand van zijn/haar abonnement van het afgelopen seizoen en krijgt de gehele restwaarde van zijn/haar abonnement terug. Dit resterende saldo wordt dus verrekend aan het tarief van een dagticket voor onze wedstrijden en de eventuele ontvangen drankjetons. Bijvoorbeeld: Je kocht op 6 juni 2020 een abonnement voor onze staanplaatsen ter waarde van €100 en je wil graag gebruik maken van jouw compensatie? Dan ontvang je van ons een kortingscode ter waarde van €70 en kan je voor het seizoen 2021-2022 een nieuw abonnement aankopen voor slechts €30 (en daar bovenop opnieuw een eventueel dranktegoed van €10 indien voor 1 juli besteld).

Aanvraagprocedure

Jouw schenking uitdrukkelijk bevestigen of jouw compensatie aanvragen? Dat kan via het formulier op deze pagina.

De aanvraag tot schenking of compensatie indienen kan van 16/04/2021 t.e.m. 01/05/2021. Na het aflopen van de aanvraagtermijn zullen alle gegevens verwerkt worden.

Heb je na 01/05/2021 het formulier niet ingevuld? Dan beschouwen we jouw abonnement automatisch als een steun aan onze club en willen we je van harte bedanken.

Nieuwe abonnementen seizoen 2021-2022

Binnenkort zal je online, en later ook in onze fanshop in het stadion, een nieuw abonnement voor het seizoen 2021-2022 kunnen aanschaffen. Abonnementen voor het seizoen 2020-2021 zullen dus niet meer geldig zijn voor het seizoen 2021-2022. Gezien de huidige ontwikkeling van de coronasituatie en de lopende vaccinatiecampagne, gaan we er immers van uit dat we volgend seizoen terug met z’n allen sfeervolle voetbalavonden kunnen beleven. Moest het coronavirus opnieuw voor een haar in de boter zorgen, dan zullen we als club uiteraard opnieuw een gelijkaardige en passende compensatieregeling uitwerken.