Jeugdwerking | 18 maart 2021

Onze 4-sterren jeugdwerking wordt de Lyra-Lierse dhulst’ Academie

K. Lyra-Lierse is trots om bekend te maken dat bouwbedrijf dhulst’ alvast t.e.m. het seizoen 2022-2023 de officiële partner wordt van onze 4-sterren jeugdwerking. Daarbij wordt onze jeugdopleiding ook officieel omgedoopt tot de Lyra-Lierse dhulst’ Academie. De naam dhulst’ prijkte al op de trainingsoutfits van al onze jeugdspelers en zal de komende maanden op onze jeugdsite ook nadrukkelijker in de verf gezet worden.

dhulst’ & Lyra-Lierse: nadruk op kwaliteit

Het bedrijf kende reeds 4 generaties geleden haar oorsprong in onze Pallieterstad en opereert ook telkens in een straal van 25 kilometer rond Lier. Net zoals K. Lyra-Lierse heeft dhulst’ dus een sterke connectie met haar stad. Samen zijn we fier op Lier! Bovendien heeft het familiebedrijf al langer een band met onze club, wat meteen een solide basis vormde voor deze uitgebreide samenwerking.

Kurt Teugels, Hoofd Opleidingen van K. Lyra-Lierse: “Het is een ontzettende meerwaarde om een strategische partner te hebben die zich uitdrukkelijk achter onze jeugdwerking schaart. Deze samenwerking is ook gepland voor meerdere seizoenen en dat zorgt ervoor dat onze jeugdwerking de middelen krijgt om (letterlijk) verder te bouwen aan het kwalitatieve verhaal dat we aan het schrijven zijn. De 4-sterrenquotering die onze club recent behaalde, is trouwens mee mogelijk gemaakt dankzij de steun van onze trouwe jeugdpartners zoals dhulst’.”

Sophie D’Hulst, CEO van dhulst’: “Ik zie bijna dagelijks hoe hoog Lyra-Lierse de lat legt in het aanbieden van een goede opleiding voor al haar jeugdspelers. Niet alleen op sportief vlak, maar ook op vlak van opvoeding, het bewaken van een familiale omgeving waarin iedereen zich thuis voelt en het voorop stellen van voetbalplezier voor alle leeftijden. Wat dat betreft zit er een duidelijke overlap met de bedrijfsfilosofie van dhulst’ en de waarden die wij nastreven wanneer we onze projecten realiseren. Want ook wij dragen kwaliteitsvol werken hoog in het vaandel, met de nadruk op een warm en familiaal karakter. We zijn dus best trots dat we de jeugdwerking van Lyra-Lierse nu ook als één van “onze werven” mogen beschouwen waar we letterlijk mee aan de toekomst bouwen.”

Ontdek meer over de projecten van dhulst’

Bij dhulst’ bouwen ze elke dag aan enorm diverse projecten. Van appartementen en scholen tot sportinfrastructuur en bedrijfsgebouwen. Steeds met een open visie voor een bouwwereld in verandering. Voor goeie ideeën en nieuwe plannen, voor ecologie en innovatie. En klaar voor prikkelende projecten en straffe architectuur. Naast overheden en bedrijven kunnen ook particulieren bij de afdeling dhulst’ plus terecht om hun dromen waar te maken. Van bijbouw tot nieuwbouw en van ‘benoveren’ tot kleinere kluswerken.

Wil je meer weten over de projecten waar de bouwhelden van dhulst’ en dhulst’ plus dagelijks aan werken? Neem dan een kijkje op dhulst.be of volg @dhulst_bouwt.

Op zoek naar een job in de bouwsector?

Ben je op zoek naar een job in de bouwsector, dicht bij huis en in een familiale werksfeer? Dan is werken bij dhulst’ echt wel iets voor jou! Het team van dhulst’ is constant op zoek naar versterkingen en verschillende profielen. Van vakmannen in de bouw tot werf- en projectleiders en ondersteunend personeel. Neem een kijkje op dhulst.be/jobs voor meer info & vacatures.