Dames | 18 april 2024

Info & voorbeschouwing: pakken onze Dames A zaterdag een 3e titel op een rij?

De velden aan de Laarstraat in Bevel vormen zaterdag het decor voor de kampioenenmatch van onze Dames A. Winst betekent maarliefst een derde (!) opeenvolgende titel en promotie. Onze dames hopen op jullie steun om de stap naar 1e provinciale te zetten!

Voorbeschouwing

KFC Bevel, “de grote club in een klein dorp” zoals de plaatselijke leuze luidt, is de tegenstander komende zaterdag. Met 15 winstmatchen, 2 gelijke spelen en 5 keer verlies bekleden zij de 4e plek in het klassement in 2e provinciale, hun hoogste notering ooit. Zij kwamen enkele weken geleden terug van een 3-1 achterstand en speelden nog 3-3 gelijk op het veld van de grootste tegenstander van onze dames, Kontich B. Bevel beschikt over de 2e beste aanval van de reeks (na onze eigen KLL-dames) en heeft topschutter Stephanie Geens (33 stuks) in de rangen. Een te duchten tegenstander dus.

Na de winterstop geen verliesmatch, daar kennen we ondertussen binnen onze club wel iets van. De dames doen hier nog een schepje bovenop. Een tijdje geleden meldden we nog dat onze dames 60 competitiematchen op rij gewonnen hebben. De trein denderde sindsdien gewoon voort en onze Dames A beschikken zo nog steeds over een perfect rapport dit seizoen met een straffe 66/66. De laatste 3 wedstrijden werden er door onze ‘Pallietereskes‘ 15 goals gemaakt en werd telkens de nul gehouden. Ze lijken dus volledig klaar om de kers op de taart te zetten.

Geven ze zaterdag het voorbeeld aan onze heren (die ’s avonds bij winst zich kunnen kwalificeren voor de eindronde) of steken de dames uit Bevel (die na de 9-2 in de heenmatch iets willen rechtzetten) er toch nog een stokje voor? Mits Kontich B op vrijdag thuis tegen ’s Gravenwezel-Schilde, de 5e in de stand niet de volle 3 punten pakt of bij puntengewin van onze dames is hun hattrick aan titels een feit!

Info voor supporters

Laarstraat 5 in Bevel, dat is het adres waar we zaterdag heen trekken. De verplaatsing kan zelf met de auto gemaakt worden of door mee te rijden met de bus die onze SC Lier Gere inlegt voor deze kampioenenmatch. Kom je met de auto, zorg er dan voor dat je zeker op tijd bij want we verwachten veel Lyra-Liersesupporters. Na de wedstrijd van onze dames kan je de terugrit naar Berlaar maken om ’s avonds de 2e topper van de dag te volgen: die van onze heren tegen Belisia Bilzen.

Tickets voor de wedstrijd in Bevel dienen gewoon ter plekke aangekocht te worden. Laat Bevel geel-zwart-rood-wit kleuren en zorg mee voor een onvergetelijke ervaring voor onze dames!