Community | 9 november 2020

Sany Group wordt officiële communitypartner van K. Lyra-Lierse

Vorige week kon u op onze website al lezen dat onze club gestaag verder werkt aan de uitbouw van de communitywerking, een kleine week later zijn we blij te mogen aankondigen dat onze fiere Business Club partner Sany Group met een sterk engagement mee in dit verhaal stapt.

Dit internationale logistieke bedrijf, met roots in Koningshooikt en hoofdzetel in Sint-Job-in-‘t-Goor, sloot recent met K. Lyra-Lierse een overeenkomst van drie jaar als exclusieve communitypartner. Concreet betekent dit dat alle communityprojecten van onze club vanaf voortaan mee mogelijk gemaakt worden dankzij de warme steun van Sany Group.

Sandra Van den Berg, CEO van Sany Group, en zelf afkomstig uit Lier: 

“Het zijn moeilijke tijden en ik zag in jullie project een opportuniteit voor de jeugd, anderstalige mensen en zij die het soms moeilijk hebben. Ik merk dagelijks op de vloer dat het leven niet altijd even makkelijk is voor zij die een zware last op de schouders moeten meedragen. Een mondiale sport als voetbal en een club als K. Lyra-Lierse kan veel mensen samenbrengen. Op die manier kan je mooie verhalen creëren. Toen het bestuur het verhaal van de communitywerking uit de doeken deed, was ik onmiddellijk verkocht. Ik heb echt het gevoel dat we hier iets zeer mooi kunnen van maken.”

Ondanks de moeilijke coronatijden blijft de club dus op alle gebieden druk verder werken, met de focus op lokaal maatschappelijk engagement.

Werner Mens, commercieel verantwoordelijke van K. Lyra-Lierse:

“Het resultaat van deze samenwerking is fantastisch. We hebben een strategische langetermijnovereenkomst om alles wat wij de komende jaren gaan doen qua community, te laten ondersteunen door Sany Group. Dit is een win-winsituatie op verschillende fronten binnen de club. En niet onbelangrijk, dit alles gebeurt opnieuw met een sterke lokale verankering.”

Meer info over Sany Group kan je terugvinden op http://www.sany.be of via onderstaande reportage.