Community | 29 oktober 2020

Lyra-Lierse communitywerking maakt werk van de komende seizoenen

De voetbalactiviteiten van onze club staan door de nieuwe coronapiek helaas even on hold. Maar dat betekent echter niet dat de werking van onze club volledig stopt. Zo werd er achter de schermen de voorbije weken werk gemaakt van de plannen voor de verdere uitbouw van onze communitywerking.

De sociale rol van K. Lyra-Lierse in Lier, en bij uitbreiding in de wijde omgeving, houdt niet enkel op bij voetbal. Als club proberen we immers ook maatschappelijk ons steentje bij te dragen. Wij zijn meer dan enkel een voetbalclub.

Zo zette onze cel Community, onder impuls van vrijwilligers en leden van het Pallieter Supporterscollectief, eerder al haar schouders onder initiatieven die sociaal kwetsbaardere groepen in onze samenleving vooruit kunnen helpen: o.a. de fundraiser voor Tejo vzw, de naaktkalender 2020 voor De Lier vzw, de inzameling voor ICT-materiaal tijdens de eerste coronalockdown, het project "Iedereen op het veld", de aanwezigheid van onze spelers bij Street Action Lier, enz.

Op dat elan willen we verder bouwen, en zelfs een versnelling hoger schakelen. Hou dus zeker de komende weken onze website en sociale media in de gaten.

Heb je zin om ons team Community als vrijwilliger te versterken en mee te helpen aan de verschillende sociale projecten die we in de pijplijn hebben zitten? Neem dan contact met ons op via community@lyralierse.be!

Geert Marrin

geert.marrin@lyralierse.be
0474 66 33 78

 

Teun Vervoort, Emily Warpy & Kato Mens

community@lyralierse.be