Transfer | 8 maart 2023

Quinten Van Goylen volgend seizoen naar KSK Heist

Quinten Van Goylen zal volgend seizoen niet meer in het shirt van K. Lyra-Lierse spelen. Onze bijna 22-jarige speler besloot na 5 seizoenen de club te verlaten en trekt naar 1e Nationaler KSK Heist. Tot op heden kwam hij 103 keer uit voor Lyra-Lierse in zowel 3e als 2e Afdeling.

Quinten Van Goylen in een reactie aan lyralierse.be:

“In 2018 heb ik me na de teloorgang van K. Lierse S.K. als 17-jarige aangesloten bij K. Lyra-Lierse als nieuwe Lierse voetbalclub. Als nieuweling werd ik meteen opgenomen in de A-kern en in januari 2019 mocht ik onder trainer Tom Schipper tegen Tienen (de latere kampioen, n.v.d.r.) voor het eerst in de basiself staan. Het seizoen daarna stond ik bijna elke speeldag mee tussen de lijnen en mocht ik mee de titel vieren.”

“De coronapandemie was een spijtige onderbreking en heeft naar mijn gevoel mijn verdere ontwikkeling wat tegengehouden. Dit terwijl ik als voetballer ambitieus wil blijven. Ondertussen zijn we 5 jaar verder sinds mijn start bij de club. Sinds dit seizoen, mede door hard werken, heb ik het vertrouwen als basisspeler onder trainer Bart De Roover kunnen afdwingen. De laatste maanden kreeg ik dan ook veel positieve commentaren over mijn gespeelde wedstrijden.”

“De vele supporters bedanken die mij in goede en slechte voetbaldagen ten volle zijn blijven steunen”

“Dit werd ook opgemerkt door andere clubs en een aantal weken geleden werd ik gecontacteerd door 1e Nationaler KSK Heist. In gesprek met hen sprak hun ambitie en project mij direct aan. Ik heb de beleidsmensen van Lyra-Lierse dan ook op de hoogte gebracht van de belangstelling van KSK Heist. Zij gunnen mij deze stap hogerop. Via deze weg wil ik ook nog de vele supporters bedanken die mij in goede en slechte voetbaldagen ten volle zijn blijven steunen. Ik blijf jullie altijd in mijn hart dragen. En de volgende weken zal ik nog het volle pond blijven geven om deze club zo hoog mogelijk te laten eindigen. Ook al verlaat ik de club, ik wens K. Lyra-Lierse alle succes toe in de toekomst.”

We bedanken Quinten voor 5 mooie seizoenen samen en wensen hem het allerbeste toe bij de buren van Heist.