Transfer | 4 januari 2024

Quinten Van Goylen keert terug naar Lyra-Lierse

Quinten Van Goylen keert terug naar huis. Hij komt met onmiddellijke ingang over van KSK Heist en tekende vandaag een overeenkomst met onze club tot juni 2025.

De 22-jarige aanvallend ingestelde middenvelder is een jeugdproduct van onze club en speelde sinds 2018 al 111 wedstrijden in het eerste elftal van onze Koninklijke Lyra-Lierse. Daarin kwam hij 1 keer tot scoren en gaf hij 15 assists.

“Keuze snel gemaakt, mede door de goede band met de supporters”

Quinten in een reactie: “Door een blessure tijdens de voorbereiding miste ik het seizoensbegin en maakte ik sinds begin oktober maar sporadisch minuten. Heist doet het immers prima in de competitie. Ik wil meer aan spelen toe komen en kon in onderling overleg met Heist terug met Lyra-Lierse in contact komen. Aangezien ik de club goed ken, me hier altijd goed heb gevoeld en nog steeds een goede band heb met de supporters, was mijn keuze snel gemaakt om terug te keren. Ik ben afgelopen seizoen ook al komen kijken (tegen Hades, n.v.d.r.). Toen werd er met 2-1 gewonnen en merk je dat de club momenteel te laag geklasseerd staat. Ik hoop dat ik daar mee wat kan aan veranderen.”

Quinten Van Goylen traint vanavond voor het eerst mee met de groep en zal spelen met het rugnummer 14. Als alle papierwerk vlot verloopt, is hij tijdig speelgerechtigd voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Jong KV Mechelen.