Transfer | 15 januari 2021

Lars Van den Brande speelt volgend seizoen voor KFC Ranst

Hoewel er momenteel nog veel onzekerheid is over een eventuele hervatting van het huidige seizoen 2020-2021, maakt onze sportieve staf alvast werk van de kern voor het volgende seizoen dat hopelijk wel opnieuw normaal van start zal kunnen gaan. Dat nieuwe seizoen zal onze club alvast aanvangen zonder centrale verdediger Lars Van den Brande. Hij maakt in juni de overstap naar 1e provincialer KFC Ranst.

“Ik word er dit jaar 30 en ook corona heeft me doen nadenken over mijn tijdsbesteding en verdere voetbalcarrière. Sinds mijn 16e speel ik voetbal op een hoog niveau en besteedde ik al mijn vrije tijd hieraan. Op dat vlak wil ik het in de toekomst wat rustiger aan doen door bijvoorbeeld nog slechts 2 keer per week te trainen. Tegelijkertijd zie ik ook dat Lyra-Lierse groeit en vooruit wil, dus heb ik voor mezelf de beslissing gemaakt om af te zakken naar een iets lager niveau. Zo geraakte ik de voorbije weken in gesprek met Ranst waar ik ook heel wat jeugdvrienden terug zal zien in de kleedkamer. Moest de competitie dit seizoen nog hervatten, zal ik natuurlijk wel nog een laatste keer alles geven voor Lyra-Lierse. Want het was mij een eer om voor deze club te mogen spelen. En uiteraard blijf ik supporter van deze club, dus zal ik nog geregeld een wedstrijd meepikken vanop de tribunes.”, aldus Lars Van den Brande.

Onze club wil Lars alvast enorm bedanken voor zijn geweldige inzet in het voorbije anderhalve seizoen en wensen hem veel succes bij onze buren van KFC Ranst. Lars Van den Brande was het voorbije anderhalve jaar immers een vaste pion centraal in onze verdediging en bezorgde onze club mee de titel in de 3e amateurklasse.