Transfer | 14 mei 2021

Ian Van den Branden sluit aan bij de A-kern

Lyra-Lierse maakt verder werk van haar A-kern voor het seizoen 2021-2022. In lijn met de visie van de club om de jeugd kansen te geven, stroomt Ian Van den Branden nu door vanuit de jeugdopleiding.

Ian (°12/11/2002) is een aanvallende middenvelder van 1m70 die al van kinds af aan bekend is bij onze club. Eerst speelde hij in de jeugdwerking van K Lyra TSV, alvorens hij naar Royal Antwerp FC trok. Daar speelde Ian tot de U18. Nadien kwam hij terecht in het beloftenteam van onze club onder leiding van Kurt Ory. Vorig seizoen maakte Ian trouwens al enkele speelminuten in de voorbereiding, o.a. in de oefenpartij tegen Ranst. Vanaf komend seizoen maakt hij dan officieel de aansluiting bij de A-kern, in combinatie met speelminuten bij de beloften.

“Ik kreeg hier de kans om me te bewijzen en ik ben dan ook blij dat ik me bij de A-kern mag voegen. Het enthousiasme is er alvast, nu alleen maar hopen dat alle wedstrijden doorgaan en corona geen roet meer in het eten gooit”, aldus Ian Van den Branden.

We wensen Ian alvast veel succes bij onze A-kern!