Ticketing | 9 september 2020

Tickets voor K. Lyra-Lierse – K. Berchem Sport vanaf nu te koop voor thuis & uitsupporters

UPDATE 11/09: TICKETS NU OOK TE KOOP VOOR BEZOEKENDE FANS

Voorlopig nog geen capaciteitsverhoging

Donderdagavond vond er overleg plaats tussen de gemeente Berlaar, de Politiezone Berlaar-Nijlen en onze club. Daaruit werd besloten om voorlopig nog geen verhoging van de maximumcapaciteit van 400 toeschouwers toe te staan. Wel werd er voor deze wedstrijd groen licht gegeven voor het toelaten van bezoekende fans.

De laatste 100 tickets beschikbaar voor supporters van K. Lyra-Lierse, kunnen op dit moment online nog aangekocht worden via onze ticketpagina.

Zachte supportersscheiding, 50 plaatsen voor Berchemsupporters

Er werd geen verplichting opgelegd om met strikt gescheiden ingangen & vakken te werken. Daarom wordt er op z’n Duits met een “zachte scheiding” voorzien, waardoor zowel thuis- als bezoekende supporters langs de hoofdingang het stadion kunnen betreden. Bij het binnenkomen van het stadion voorzien wij links een “Baarchoem Bubbel” met aparte horecazone (het kleine deel van de kantine in het hoofdgebouw + een buitenzone) die grenst aan de staanplaatsen naast de hoofdtribune aan diezelfde linkerkant.

Voor Berchem-supporters wordt een vak met 50 beschikbare staanplaatsen te beschikking gesteld. Tickets hiervoor kunnen door Berchemsupporters via ons online ticketingsysteem aangekocht worden. Deze 50 tickets zullen in voorverkoop gaan vanaf vrijdagavond 11/09 om 20u00 via onze officiële ticketpagina.

Berchem-supporters kunnen op deze ticketpagina:

  • Ofwel hun plaatsen op de kaart kiezen: voor Berchem-supporters zijn dit de blauw gemarkeerde plaatsen op ons stadionplan.
  • Ofwel het ticket “staanplaats bezoekers” selecteren bij de tickettypes. Bij de selectie van meerdere tickets, vraagt het systeem automatisch om deze aan te duiden op de kaart.

Na het voltooien van hun aankoop, krijgen supporters een PDF in hun mailbox. Deze kan afgedrukt of als e-ticket gebruikt worden bij het betreden van het stadion.

Uiteraard stellen wij deze tickets ter beschikking aan dezelfde tarieven als voor onze thuissupporters, zijnde €10 voor volwassenen, €8 voor 12 t.e.m. 18-jarigen & €2 voor -12 jarigen. Tickets dienen individueel op naam geregistreerd te worden bij de aankoop hiervan.

BELANGRIJK (1): Toegang tot de bezoekerszone wordt enkel verleend met het daarvoor bestemde ticket. Dit omdat in zowel de thuis- als bezoekershorecazones zitplaatsen worden voorzien obv het aantal toegewezen tickets.

BELANGRIJK (2): Indien er Berchemsupporters voor 11/09 een ticket gekocht zouden hebben voor de thuisvakken, kunnen zij fanshop@lyralierse.be contacteren om hun ticket kosteloos te laten transfereren naar het bezoekersvak.

 

OORSPRONKELIJK BERICHT 09/09

Vanaf vanavond begint fase 2 van onze voorverkoop voor het bekerduel met K. Berchem Sport, met aftrap deze zondag om 16u00. Dat betekent dat tickets voor deze wedstrijd vanaf nu vrij aan te kopen zijn.

De tickets die via de ticketpagina van K. Lyra-Lierse te koop aangeboden worden, zijn voorlopig enkel beschikbaar voor supporters van K. Lyra-Lierse.

Info voor bezoekende supporters

Onze club wacht momenteel nog op verdere richtlijnen van de gemeente Berlaar & politiezone Berlaar-Nijlen over het al dan niet toelaten van bezoekende supporters en een verhoging van de capaciteit (momenteel nog slechts max. 400 toeschouwers). Dit overleg vindt donderdagavond plaats. Indien er bezoekende supporters worden toegelaten, zullen zij alle ticketinfo voor bezoekers vernemen via de officiële kanalen van hun club.

 

Tickets kopen voor zondag?

Opgelet: tickets in online voorverkoop zijn enkel beschikbaar voor supporters van K. Lyra-Lierse.

Ga naar onze ticketpagina!