Ticketing | 20 augustus 2020

Tickets voor de oefenduels tegen Zwarte Leeuw, KSK Heist & Zandhoven nu online in voorverkoop

Tickets Zwarte Leeuw & Heist online via K. Lyra-Lierse

Vanaf vandaag kan je online tickets aankopen voor de oefenduels met Zwarte Leeuw (nu zaterdag 22/08) en KSK Heist (op zaterdag 29/08).

Ben je een abonnee voor het seizoen 2020-2021? Dan kreeg je gisteren reeds de link naar onze ticketpagina in jouw mailbox om als eerste tickets voor deze wedstrijden aan te kopen. Zoals steeds hebben onze abonnees bij een beperkt publiek voorrang op de aankoop van tickets.

Tickets Zandhoven via de thuisploeg

Voor het oefenduel met Zandhoven  (op dinsdag 25/08) verloopt de ticketing via de thuisploeg. Via hun website kan je registreren en vervolgens ter plaatse aan de loketten jouw ticket betalen.

Verhoogd aantal toeschouwers vanaf 1 september

De Nationale Veiligheidsraad communiceerde vandaag dat sportevenementen in open lucht vanaf 1 september door 400 toeschouwers mogen bijgewoond worden. Bij infrastructuur met een hogere maximumcapaciteit kan dit eventueel zelfs verhoogd worden. Onze club is er dan ook sterk van overtuigd dan onze accommodatie zich leent tot het ontvangen van meer dan 400 toeschouwers. Momenteel bekijken we samen met de lokale overheid hoe dit op een veilige manier zou kunnen plaatsvinden en we hopen hierover dan ook snel meer nieuws te kunnen brengen. Ook hier geldt de regel dat onze abonnees, en trouwste supporters, voorrang krijgen om de aankomende wedstrijden in het stadion bij te wonen. Online kan je nog steeds jouw abonnement aanschaffen!

 

Ticketprijzen

22/08, aftrap om 19u30, KFC Zwarte Leeuw - K. Lyra-Lierse, €8
29/08, aftrap om 19u30, KSK Heist - K. Lyra-Lierse, €10

Gratis inkom voor kinderen -12 jaar. Deze dienen echter ook geregistreerd te worden via de aankoop van een gratis ticket.

Koop hier online jouw tickets!