Ticketing | 2 oktober 2024

Tickets Standard de Liège – K. Lyra-Lierse nu te koop

Op woensdag 30 oktober trekt onze Koninklijke Lyra-Lierse naar Sclessin voor de bekerclash met eersteklasser Standard de Liège. Voor deze uitwedstrijd kreeg onze club 1.300 plaatsen ter beschikking in het bezoekersvak. Tickets voor de vakken voor supporters van K. Lyra-Lierse zijn vanaf nu te koop via onze ClubApp.

Buscombiregeling: reserveer eerst jouw busplaats, koop dan pas jouw ticket!

Voor deze wedstrijd is een buscombiregeling van kracht. Dat wil zeggen dat je het bezoekersvak enkel kan betreden als je met de bus naar Luik afreist.

Supporters die mee deze verplaatsing maken, dienen na de reservatie van busplaats hun ticket zelf aan te kopen via het ticketplatform van K. Lyra-Lierse (ClubApp).

‼️Je reserveert dus best eerst jouw busplaats en koopt daarna pas je jouw ticket aan.

Onze club zakt met meer dan 20 bussen af naar Luik. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, maar gezien de hoge vraag naar tickets raden we aan om zo snel mogelijk jouw busplaats vast te leggen. Een overzicht van alle bussen naar Luik kan je hier vinden.

Kies bij jouw aankoop het juiste vak

De bezoekerszone op Sclessin bestaat uit twee aparte vakken. Het vak B4 (niveau 1) zal dienen als sfeervak.

Vak C4 (niveau 2) zal voornamelijk worden gebruikt voor supporters die liever zittend naar de wedstrijd kijken. Kies dus zeker het juiste vak bij aankoop van jouw ticket(s)!

Tickets te koop via onze ClubApp

K. Lyra-Lierse en Standard kwamen tot de overeenkomst om de ticketverkoop voor supporters uit Lier te laten verlopen via onze eigen ClubApp.

Volwassenen betalen €10 voor een ticket. -18-jarigen kunnen de wedstrijd gratis bijwonen, maar dienen wel verplicht een gratis ticket te nemen. Geen ticket = geen toegang tot het stadion.

Per account kan je tot 10 tickets kopen. Deze dienen allemaal op naam van de individuele tickethouder te staan, alsook dient voor elke tickethouder de geboortedatum ingegeven te worden.

De ticketverkoop wordt afgesloten op dinsdag 29/10 om 20u00, of wanneer de volledige allocatie voor supporters van K. Lyra-Lierse uitverkocht is.

Aparte plaatsen voor personen met een handicap

Sclessin beschikt ook over enkele plaatsen voor rolstoelgebruikers en personen met een handicap, inclusief aparte parkeerplaatsen voor mensen met een beperkte mobiliteit. Zij krijgen gratis toegang, maar dienen ook over een geldig ticket te beschikken. Ook mogen zij vergezeld zijn van een begeleider. Voor begeleidende personen gelden de normale tickettarieven. Supporters die van deze regeling gebruik willen maken, kunnen contact opnemen met onze club via ticketing@lyralierse.be.

Business formules

De partners van onze Lyra-Lierse Business Club kregen eerder reeds meer info over het exclusieve pakket dat onze club hen aanbiedt om in Luik de wedstrijd bij te wonen. Op vraag van onze club stelt Standard nog een extra aantal business seats ter beschikking, nadat het initiële aantal in sneltempo uitverkocht was. Voor info & prijzen voor deze laatste beschikbare business seats, en de bijhorende formule, kan u via mail terecht bij peter.vanrompay@lyralierse.be.

ClubApp FAQ

📱 De QR-codes werken rechtstreeks vanuit de ClubApp, maar je kan deze ook gewoon gebruiken via een screenshot dat je tussen jouw recente foto's bewaart. Je hoeft jouw tickets dus niet noodzakelijk te printen. Alle QR-codes zijn perfect te scannen van op een smartphone. Zorg wel dat de helderheid van jouw scherm hoog genoeg staat, zodat de scanners aan de inkom makkelijk de QR-code kunnen uitlezen.

🖨️  Heb je jouw tickets toch graag op papier? Dan mag je ze uiteraard thuis zelf printen. Zorg er wel voor dat de afdrukkwaliteit goed is.

📬 Na jouw aankoop krijg je een bevestigingsmail met daarin jouw tickets in PDF. Kreeg je geen mail? Kijk dan zeker ook even in jouw SPAM-folder of kijk even in de ClubApp onder 'Mijn tickets' om te zien of jouw aankoop geslaagd is. Vanuit de 'Mijn tickets'-pagina kan je jouw tickets ook in PDF downloaden (en vervolgens afdrukken).

🌐 Onze ClubApp is een web-based applicatie. Dat wil zeggen dat je ze dus enkel kan consulteren via https://lyralierse.clubapp.be en NIET moet zoeken in de App Store of Google Play Store.

⬇️ Je kan onze ClubApp wel als applicatie op het startscherm van je smartphone installeren door rechtsboven op het download-icoontje (wolk met pijltje naar onderen) te drukken.

🤔 Zie je enkel maar "Events" wanneer je linksboven het menu openklikt? Dan ben je niet aangemeld en klik je rechtsboven op het aanmeld-icoontje om je vervolgens in te loggen. Zodra je aangemeld bent, zijn alle beschikbare functies in het menu zichtbaar.

👥 Connecteer in onze ClubApp met jouw voetbalvrienden via de zoekfunctie bij 'Leden'. Op die manier kan je aangekochte tickets makkelijk toewijzen aan jouw vrienden, waardoor zij het ticket ook via hun account te zien krijgen.

🎟️ Tickets voor andere aankomende wedstrijden, of jouw abonnement, kan je ook makkelijk aanschaffen én bijhouden via onze ClubApp.

🍴 Kom je graag dineren in onze POMAX Business Lounge voor één van onze thuiswedstrijden? Naast tickets kan je in onze ClubApp ook matchdiners reserveren.

ℹ️ Heb je andere vragen of hulp nodig? Mail ons via ticketing@lyralierse.be en we helpen je z.s.m. verder!

 

Foto: Standard de Liège