Ticketing | 1 juli 2020

Tickets oefenwedstrijd KFC Putte – K. Lyra-Lierse online te koop

UPDATE – Zat 18/07/2020: De laatste tickets voor de eerste oefenwedstrijd van het seizoen gaan stilaan de deur uit. Verzeker je dus nog snel van een plaatsje komende dinsdag in Putte. Tickets kopen kan alleen nog online via onze ticketpagina of hieronder op deze pagina, de loketten blijven dicht. 

———————————————————

We hebben ons voetbal lang moeten missen. Té lang. Maar op 21 juli staat eindelijk onze eerste oefenwedstrijd, in de voorbereidingscampagne op het seizoen 2020-2021, op het programma.

Bart De Roover en zijn mannen trekken dan naar buurgemeente Putte om daar tegen 3e provincialer KFC Putte het nieuwe seizoen eindelijk op gang te trappen. Helaas is corona ook nog steeds in het land. Daardoor zullen er voor deze wedstrijd maximaal 400 toeschouwers toegelaten zijn. Tickets hiervoor zijn te verkrijgen bij KFC Putte op Sportcentrum Ixenheuvel op weekdagen van 18u tot 21u en op zaterdag van 10u tot 12u, of online via onze ticketpagina of hieronder op deze pagina.

KFC Putte voorziet voldoende drankgelegenheid die voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. De kantine zal dus niet geopend zijn, maar ter vervanging worden er buiten drankstandjes voorzien. We vragen alle supporters om zich ook te houden aan alle nog steeds geldende maatregelen zoals social distancing en het eventueel gebruik van een mondmasker. Ook mondmaskers zijn nog steeds te koop in onze online fanshop.

KOOP HIER ONLINE JE TICKETS

Widget by wpeec.pro