Ticketing | 17 april 2024

Ticketinfo voor de topper K. Lyra-Lierse – Belisia SV

Op zaterdag 20 april om 20u00 ontvangt K. Lyra-Lierse in eigen huis Belisia SV, het nummer 2 uit de rangschikking. Voor deze topaffiche kan je nu reeds tickets online in voorverkoop aanschaffen via onze app.

Ook op wedstrijddag zelf zullen onze loketten geopend zijn vanaf 2 uur voor de aftrap. Onze club verwacht die dag opnieuw een mooie opkomst in het Luc De Rijckstadion. Door jouw tickets aan te schaffen in voorverkoop vermijd je mogelijke wachtrijen aan onze loketten.

Zekerheid over de eindronde, of zelfs nog een spannende titelstrijd?

20 april wordt een cruciale zaterdagavond in dit razendspannende competitieslot. Met K. Lyra-Lierse - Belisia SV en Sporting Hasselt - KFC Houtvenne speelt de volledige top 4 tegen elkaar.

Onze Pallieters hebben zekerheid over deelname aan de eindronde als het minstens even goed doet als eerste achtervolger Houtvenne. Bij eventuele winst tegen Belisia is er niet enkel zekerheid over een plek in de eindronde, maar kan naargelang het resultaat in Hasselt ook de titelstrijd opnieuw helemaal opengebroken worden. Het belooft dus een avond onder hoogspanning te worden in het Luc De Rijckstadion!

Tickets & info voor bezoekers uit Bilzen

Ook supporters van Belisia kunnen hun tickets nu reeds online aankopen via onze app. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen in vak C voor hen gereserveerd, alsook kunnen zij opteren voor een staanplaats in het bezoekersvak. Tickets voor supporters uit Bilzen zijn aangeduid met het label "bezoekers". We raden aan om tickets reeds op voorhand aan te schaffen. Dit om alle bezoekers vlot toegang te verlenen tot het stadion. Daarnaast zullen tickets ook ter plaatse aan de inkom nog te verkrijgen zijn.

Supporters van Belisia die al een ticket aangekocht zouden hebben voor een thuisvak, kunnen dit ook gebruiken om gewoon in het bezoekersvak plaats te nemen. Zij hoeven dus geen nieuw ticket aan te kopen of en kunnen hun bestaande tickets gewoon behouden.

Bezoekende supporters kunnen het stadion betreden via de bezoekersingang in de Lijsterstraat. Zij kunnen geen gebruik maken van de parking voor thuissupporters, maar kunnen parkeren in de buurt van het station van Berlaar (omgeving Stationsplein, Spoorweglei en omliggende straten). Van daar is het slechts een kleine 500m tot aan de bezoekersingang in de Lijsterstraat.

Koop jouw tickets online!

Wedstrijdpartner K. Lyra-Lierse - Belisia SV