Ticketing | 15 september 2020

Ticketinfo K. Lyra-Lierse – RAAL La Louvière | Croky Cup, ronde 4

Topaffiche op vrijdagavond

Nadat we afgelopen zondag Berchem Sport uit de beker knikkerden, wacht bij de start van komend weekend al meteen de confrontatie met RAAL La Louvière in de 4e ronde van de Croky Cup. De aftrap voor de wedstrijd tegen Les Loups staat gepland op vrijdag 18/09 om 20u30.

FASE 1: Voorrang voor abonnees

Onze abonnees, Business Club partners, leden van het Pallieter Supporterscollectief & de leden van onze supportersclubs krijgen vanaf nu de gelegenheid om als eerste online tickets te kopen voor deze bekerwedstrijd. Zij kregen op dinsdagochtend ofwel via de club, via het PSC of via hun supportersclub een ticketlink ter beschikking waar ze online als eerste tickets kunnen aanschaffen.

🙋‍♂️ Wil je ook van deze voorrang genieten? Dan kan je nog steeds een abonnement aanschaffen of jezelf aansluiten bij het PSC of één van onze supportersclubs!

FASE 2: Online verkoop voor geregistreerde supporters + fysieke voorverkoop op donderdagavond

Vanaf woensdag 16/09 om 20u00 krijgen onze geregistreerde supporters (= supporters die in de voorbije 2 jaar een online ticket of abonnement kochten bij onze club) eveneens een link in hun mailbox om online tickets te bestellen. Kreeg je geen link? Neem dan contact op met fanshop@lyralierse.be.

Op donderdagavond is er ook een fysieke voorverkoop voorzien. Dan kan je tussen 18u00 en 21u00 tickets aankopen in Café Bananas in de Eikelstraat in Lier.

Heb je geen link gekregen?

Kijk dan zeker eens in je spam-mailbox of ongewenste e-mails. Sommige mailboxen en -servers durven onze mailings daar al eens verstoppen. Om dit te vermijden in de toekomst, kan je onze e-mail als veilig markeren. Voor vragen omtrent ticketing kan je ook steeds mailen naar fanshop@lyralierse.be.

Koop op tijd jouw tickets aan!

De bekerwedstrijd tegen Berchem Sport was op enkele plaatsen na volledig uitverkocht. We raden dus aan om van de voorrangsregeling voor abonnees gebruik te maken en er snel bij te zijn om jouw ticket aan te kopen!

Geen bezoekende supporters toegelaten

Tickets voor deze wedstrijd zijn enkel bestemd voor supporters van K. Lyra-Lierse. De politiezone Berlaar-Nijlen en de gemeente Berlaar oordeelden dat bezoekende supporters niet toegelaten worden, de huidige coronamaatregelen indachtig.

Coronamaatregelen

Door de geldende coronamaatregelen zijn er slechts maximaal 400 toeschouwers toegelaten. K. Lyra-Lierse is op dit moment nog steeds in overleg met de bevoegde instanties om de komende weken de maximumcapaciteit te kunnen verhogen. Voor deze bekerwedstrijd is een verhoogd aantal toeschouwers op dit moment nog niet van toepassing. Onze club blijft er alles aan doen om zo snel mogelijk hiervoor een goedkeuring te krijgen.

Elke tickethouder dient bij de aankoop van zijn/haar ticket individueel geregistreerd te worden. Meerdere tickets op dezelfde naam worden niet geaccepteerd, omwille van de opgelegde contact tracing! Onze online ticketingmodule laat het echter wel toe om meerdere tickets in één keer te bestellen en vervolgens individuele contactgegevens aan elk ticket toe te wijzen.

Ook alle andere coronamaatregelen, zoals het gebruik van een mondmasker, zittend consumeren & social distancing zijn nog steeds van kracht wanneer je de wedstrijd in het stadion bijwoont.