Ticketing | 8 september 2020

Ticketinfo K. Lyra-Lierse – K. Berchem Sport | Croky Cup, ronde 3

Bekerderby tegen Berchem in de derde ronde

Met de 2-0 thuisoverwinning tegen Torpedo Hasselt werd de eerste horde in onze bekercampagne genomen. En de 3e ronde laat niet lang op zich wachten: nu zondag 13/09 om 16u00 ontvangt K. Lyra-Lierse streekgenoot & traditieclub K. Berchem Sport voor een echte, ouderwetse bekerclash! De inzet: een thuiswedstrijd in ronde 4 tegen de winnaar van het duel Marloie Sport – RAAL La Louvière.

Voorrang voor abonnees

Onze abonnees, Business Club partners, leden van het Pallieter Supporterscollectief & de leden van onze supportersclubs krijgen vanaf nu de gelegenheid om als eerste online tickets te kopen voor deze bekerwedstrijd. Zij kregen op maandagavond ofwel via de club, via het PSC of via hun supportersclub een ticketlink ter beschikking waar ze online als eerste tickets kunnen aanschaffen.

🙋‍♂️ Wil je ook van deze voorrang genieten? Dan kan je nog steeds een abonnement aanschaffen of jezelf aansluiten bij het PSC of één van onze supportersclubs!

Heb je geen link gekregen?

Kijk dan zeker eens in je spam-mailbox of ongewenste e-mails. Sommige mailboxen en -servers durven onze mailings daar al eens verstoppen.
Om dit te vermijden in de toekomst, kan je onze e-mail als veilig markeren.

Koop op tijd jouw tickets aan!

Onze club kreeg reeds heel wat ticketaanvragen voor deze bekerderby. We raden dus aan om van de voorrangsregeling voor abonnees gebruik te maken en er snel bij te zijn om jouw ticket aan te kopen! Deze voorrangsregeling loopt tot en met woensdag 09/09 om 20u00. Na het aflopen van deze voorrang voor abonnees zullen de tickets in vrije verkoop gaan. Supporters van Berchem Sport kunnen later deze week alle ticketinfo vernemen via de officiële kanalen van hun club. Dit mede afhankelijk van een eventuele verhoging van de maximaal toegelaten capaciteit.

Coronamaatregelen

Door de geldende coronamaatregelen zijn er slechts maximaal 400 toeschouwers toegelaten. K. Lyra-Lierse is op dit moment in overleg met de bevoegde instanties om de komende weken de maximumcapaciteit te verhogen. Voor deze bekerwedstrijd is een verhoogd aantal toeschouwers op dit moment nog niet van toepassing. Onze club doet er echter alles aan om zo snel mogelijk hiervoor een goedkeuring te krijgen.

Elke tickethouder dient bij de aankoop van zijn/haar ticket individueel geregistreerd te worden. Meerdere tickets op dezelfde naam worden niet geaccepteerd, omwille van de opgelegde contact tracing! Onze online ticketingmodule laat het echter wel toe om meerdere tickets in één keer te bestellen en vervolgens individuele contactgegevens aan elk ticket toe te wijzen.

Ook alle andere coronamaatregelen, zoals het gebruik van een mondmasker, zittend consumeren & social distancing zijn nog steeds van kracht wanneer je de wedstrijd in het stadion bijwoont.

 

Foto: Dominique Vaes