Ticketing | 7 mei 2024

Ticketinfo eindronde: K. Lyra-Lierse – Rupel Boom FC

Op zondag 12 mei om 15u00 ontvangt K. Lyra-Lierse in eigen huis Rupel Boom FC. Voor deze eindrondewedstrijd, met als inzet een promotieticket naar 1e Nationale, kan je nu tickets online in voorverkoop aanschaffen via onze app.

Ook op wedstrijddag zelf zullen onze loketten geopend zijn vanaf 2 uur voor de aftrap. Onze club verwacht een groot aantal toeschouwers in het Luc De Rijckstadion voor deze wedstrijd. Door jouw tickets aan te schaffen in voorverkoop vermijd je mogelijke wachtrijen aan onze loketten én ben je tijdig zeker van jouw plaats (in het geval de maximumcapaciteit van het Luc De Rijckstadion bereikt zou worden).

Ticketprijzen

Voor deze eindrondewedstrijd worden de volgende ticketprijzen gehanteerd:

  • Staanplaats: 12 EUR
  • Zitplaats: 17 EUR
  • Alle plaatsen voor -18-jarigen: gratis

Eindrondewedstrijden zijn niet inbegrepen in het seizoensabonnement. Abonneehouders dienen dus ook een ticket voor deze wedstrijd aan te schaffen.

Tickets & info voor bezoekers uit Boom

K. Lyra-Lierse kon na overleg met de lokale politiediensten vermijden dat er voor supporters van Rupel Boom opnieuw een buscombiregeling werd opgelegd. Bezoekers uit Boom kunnen dus met eigen vervoer naar het Luc De Rijckstadion afzakken. Ook de prima ontvangst eerder dit seizoen van de supporters uit Lier in het Boomse Parkstadion, speelt ongetwijfeld een doorslaggevende rol in deze beslissing.

Supporters van Rupel Boom kunnen eveneens hun tickets online aankopen via onze app. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen in Vak C voor hen gereserveerd (op vraag van Rupel Boom, voornamelijk voor oudere supporters), alsook kunnen zij opteren voor een staanplaats in het bezoekersvak.

De tickets voor supporters uit Boom zijn aangeduid in onze app met de specifieke vermelding "bezoekers". We raden aan om tickets reeds op voorhand aan te schaffen. Dit om iedereen op een vlotte manier toegang te verlenen tot het stadion. Daarnaast zullen tickets ook ter plaatse aan de inkom nog te verkrijgen zijn, zolang de voorraad strekt.

UPDATE 08/05/2024: Op politiebevel dient onze club de verkoop van online tickets in voorverkoop voor Rupel Boom supporters stop te zetten. Voor bezoekende supporters zullen er op wedstrijddag nog wel tickets aan de loketten verkrijgbaar zijn.

Bezoekende supporters kunnen het stadion betreden via de aparte bezoekersingang in de Lijsterstraat. Zij kunnen geen gebruik maken van de parking voor thuissupporters, maar kunnen parkeren in de buurt van het station van Berlaar (omgeving Stationsplein, Spoorweglei en omliggende straten). Van daar is het slechts een kleine 500m tot aan de bezoekersingang in de Lijsterstraat. Ook wordt er door de lokale politiediensten gevraagd om maximaal gebruik te maken van busvervoer, gezien het beperkt aantal parkeerplaatsen in de omgeving.

Koop jouw tickets online!