Ticketing | 31 augustus 2020

UPDATE – Ticketinfo Beker van België: K. Lyra-Lierse – Torpedo Hasselt

UPDATE 02/09/2020 – 18u00: Zoals eerder aangegeven is zonet fase 2 van onze online ticketverkoop ingegaan. Kaarten zijn nu voor iedereen beschikbaar via onze online ticketpagina. Let wel, elke tickethouder dient individueel geregistreerd te worden. Meerdere tickets op dezelfde naam worden niet geaccepteerd! De betaling kan uiteraard wel gegroepeerd gebeuren.

Torpedo Hasselt

Aanstaande zondag ontvangt K. Lyra-Lierse eerste provincialer Torpedo Hasselt in de tweede ronde van de Beker van België, met aftrap om 16u00. Dit treffen is meteen de eerste thuiswedstrijd met inzet sinds het stopzetten van de competitie 2019-2020 in maart. Heel wat supporters kijken er dan ook reikhalzend naar uit om te beginnen aan het nieuwe seizoen.

Maximum 400 toeschouwers

Helaas is het coronavirus nog steeds niet uit ons leven verdwenen, dus kan deze wedstrijd enkel met publiek gespeeld worden onder de maatregelen die vanaf 1 september van kracht zijn. Dat wil zeggen dat mondmaskers in het stadion nog steeds verplicht zijn (cfr. de voorbije oefenwedstrijden) en er maximaal 400 toeschouwers worden toegelaten. Ook zal er geen matchdiner aangeboden worden in onze business lounge.

K. Lyra-Lierse is op dit moment nog wel in overleg met de bevoegde instanties om de komende weken de maximumcapaciteit te verhogen. Onze club is er immers van overtuigd dat we meer dan 400 supporters op een veilige manier kunnen ontvangen in het Luc De Rijckstadion.

 

Enkel tickets in online voorverkoop: verkoop in 2 fases

Door het beperkte aantal beschikbare tickets werkte onze club in overleg met het PSC en de supportersclubs een voorrangsregeling uit. Deze houdt in dat de voorverkoop voor deze bekerwedstrijd (en eventuele volgende bekerwedstrijden) in 2 fases zal verlopen.

Fase 1 vanaf maandag 31/08: Abonneehouders voor het seizoen 2020-2021, Business Club partners, PSC-leden en supportersclubleden. Zij krijgen op maandag 31/08 een ticketlink in hun mailbox. Via deze link krijgen zij als eerste toegang tot het ticketingsysteem. Het loont dus zeker om ofwel nog een abonnement aan te schaffen, of lid te worden bij het Pallieter Supporterscollectief of één van onze supportersclubs.

Fase 2 vanaf woensdag 02/09 om 18u00: Tickets beschikbaar in vrije verkoop via onze online ticketpagina.

 

Abonnementen seizoen 2020-2021

We herinneren onze supporters er aan dat bekerwedstrijden niet inbegrepen zijn in het abonnement voor het seizoen 2020-2021. Ook abonneehouders moeten dus een ticket aanschaffen, willen ze de bekerwedstrijd van nu zondag bijwonen. Alle 15 thuiswedstrijden in de reguliere competitie zijn uiteraard wél inbegrepen in het abonnement.

Vanaf zondag zullen tevens ook de abonnementen afgehaald kunnen worden aan onze fanshop. Supporters die de optie selecteerden om hun abonnement te laten opsturen, zullen dit ergens begin volgende week in hun brievenbus krijgen.