Ticketing | 29 september 2020

Registreer je nu voor de wedstrijd tegen Cappellen

De thuiswedstrijden volgen zich in deze beginfase van het seizoen 2020-2021 in sneltempo op. Nu zondag ontvangen we R. Cappellen FC voor een Antwerpse derby, met aftrap om 15u00. Ook voor deze wedstrijd dienen abonneehouders zich opnieuw te registreren. Alle vragen over ticketing, hebben we hieronder nog eens opgelijst.

We raden aan om tijdig op voorhand te registreren. De eerste thuiswedstrijd tegen Spouwen-Mopertingen werd immers de maximumcapaciteit van 400 toeschouwers bereikt.

Ik ben abonneehouder en kom naar de wedstrijd!

Vergeet je dan niet te registreren via onze ticketpagina! Dit kan eenvoudig door het aantal personen dat je wenst te registreren te selecteren, en vervolgens van elke abonneehouder de gegevens in te vullen (naam, telefoonnummer & abonnementsnummer). Je kan dus makkelijk voor het hele gezin registreren als meerdere gezinsleden een abonnement hebben.

Na de registratie krijg je een e-ticket in je mailbox met daarop een QR-code. Deze QR-code geeft je (op papier of op je smartphone) in combinatie met vertoon van jouw abonnement toegang tot de wedstrijd. Op vraag van onze abonneehouders, kan je registreren tot aan het moment van de aftrap.

Ik ben abonneehouder en kan niet naar de wedstrijd komen. Wat moet ik doen?

Onze jongens zullen jouw steun helaas moeten missen. Maar verder hoef je geen actie te ondernemen. Kan je niet komen? Dan hoef je niet te registreren. Zo laat je een plek open voor een abonneehouder die voor jou kan bijroepen!

Ik ben abonneehouder maar heb mijn abonnement nog niet in mijn bezit. Hoe moet ik me registreren?

Bestelde je de voorbije dagen een abonnement? Kreeg je jouw abonnement nog niet in de brievenbus? Of kon je jouw abonnement nog niet afhalen tijdens de vorige wedstrijden? Neem dan contact op met fanshop@lyralierse.be en we helpen je om je te registreren voor de wedstrijd!

Heb je gekozen om jouw abonnement af te halen? Dan ligt dit voor de wedstrijd klaar aan onze loketten.

Ik ben (nog) geen abonneehouder en wil graag naar de wedstrijd komen.

Onder de huidige omstandigheden kiezen we ervoor om onze abonneehouders als eerste toegang te geven tot onze wedstrijden. Ben je nog geen abonneehouder? Dan is het nu misschien wel hét moment om nog een abonnement aan te schaffen via onze abo-pagina! Indien er alsnog geen 400 abonneehouders zich registreren om naar de wedstrijd te komen kijken, dan worden er vanaf zaterdag online tickets aangeboden via onze ticketpagina voor de nog resterende plaatsen.

Wat als er meer dan 400 abonneehouders zich registreren?

Voorlopig hanteren we het principe "first come, first served" en zullen betalende abonneehouders & Business Club partners als eerste toegang hebben om zich te registreren. Merken we dat er toch enkele van onze abonneehouders maar al te vaak een thuiswedstrijd moeten missen omdat de maximumcapaciteit is bereikt? Dan zal er overgeschakeld worden op een lotingsysteem onder de betalende abonneehouders & Business Club partners om iedereen zo frequent mogelijk toegang te geven tot de wedstrijd.

 

Kom je naar de wedstrijd?

Vergeet je dan niet te registreren!

Ga naar onze ticketpagina