Ticketing | 4 april 2024

Koop nu jouw tickets voor de derby tegen Berchem Sport!

Op zondag 7 april om 15u00 ontvangt K. Lyra-Lierse in eigen huis K. Berchem Sport. Voor deze derby kan je nu reeds tickets online in voorverkoop aanschaffen via onze app, en dit tot zondag 12u00.

Ook op wedstrijddag zelf zullen onze loketten geopend zijn vanaf 2 uur voor de aftrap. Onze club verwacht die dag opnieuw een mooie opkomst in het Luc De Rijckstadion. Door jouw tickets aan te schaffen in voorverkoop vermijd je mogelijke wachtrijen aan onze loketten.

Extra belang na zaterdagavond?

Aan de vooravond van dit streekduel kan er zelfs nog wat aan belang gewonnen worden voor onze Pallieters. Zaterdagavond spelen immers de nummers 1 en 2 tegen elkaar: Sporting Hasselt gaat op bezoek bij Belisia. Door de indrukwekkende reeks van 12 opeenvolgende winstmatchen, naderden onze jongens tot op 4 en 5 punten van de twee Limburgse koplopers.

Parijs-Roubaix op TV in de kantine

Wie tijdens of na de wedstrijd graag de ontknoping van Parijs-Roubaix volgt, kan hiervoor terecht in onze kantine. Van daaruit kunnen liefhebbers van beide sporten zowel de wedstrijd tegen Berchem, als met een half oog de koers volgen!

Koop jouw tickets online!

Tickets via deze weg zijn enkel te koop voor supporters van K. Lyra-Lierse. Bezoekende supporters uit Berchem dienen hun ticket voor het bezoekersvak aan te schaffen via hun eigen club, in combinatie met de busreis.

Wedstrijdpartner K. Lyra-Lierse - K. Berchem Sport