Ticketing | 11 juni 2020

Fanshop open voor abonnementen op zaterdag 13/06 en 20/06

Vorige maand lanceerde onze club de abonnementencampagne voor het seizoen 2020-2021. En tot op vandaag verlengde al bijna 60% van onze abonnees hun plaats op de tribune. Een teken dat ook in coronatijden, waar we even de bal niet kunnen zien rollen, onze supporters ons massaal blijven steunen!

 

Zaterdag 13/06 & 20/06 van 10u00 tot 13u00

Wie voor 1 juli zijn of haar abonnement bestelt, geniet tevens van een dranktegoed van €10. Om ook onze supporters die niet de mogelijkheid hebben om hun abonnement online te bestellen de kans te geven om van deze actie gebruik te maken, plannen we de volgende twee zaterdagen (13/06 en 20/06) openingsmomenten van 10u00 tot 13u00 in onze fanshop in het stadion. Supporters kunnen dus daar ter plaatse hun abonnement bestellen en betalen.

 

Maatregelen coronavirus

Omwille van de huidige maatregelen omtrent het coronavirus, zal ook K. Lyra-Lierse haar voorzorgen nemen om deze openingsmomenten op een veilige manier te laten verlopen.

  • Supporters die een abonnement willen aankopen, kunnen dit doen aan het loket aan de buitenkant van onze fanshop. De fanshop zelf binnen gaan is dus niet toegestaan. Zo garanderen we niet enkel jouw veiligheid, maar ook die van onze medewerkers.
  • Moet je even wachten? Gelieve dan de nodige social distancing (1,5m afstand van elkaar) toe te passen.
  • Betalingen kunnen enkel elektronisch. Om hygiënische redenen aanvaarden we momenteel geen cash geld.

 

Beperkt publiek? Voorrang voor abonnees!

Een abonnement blijft bovendien de beste garantie op een plaats op onze tribunes in het aankomende seizoen. Wordt er omwille van de maatregelen omtrent het coronavirus slechts een beperkt publiek toegestaan? Dan geven wij voorrang aan onze abonnees en Business Club leden om onze wedstrijden in het stadion bij te wonen.

Heb je verdere vragen over onze abonnementen? Lees dan onze Frequently Asked Questions (FAQ)!

 

Jouw abonnement bestellen zonder uit je kot te komen?

Dat kan natuurlijk nog steeds. Bestel dan hier online!