Ticketing | 28 augustus 2022

Exact een week voor de competitiestart: koop nu jouw abonnement!

Aftellen geblazen naar zaterdag 3 september voor de ontvangst van RC Hades Hasselt op speeldag 1 in 2e Afdeling, waar onze ploeg opnieuw ambitieus uit de startblokken wil schieten!

Een volledig seizoen Lyra-Lierse in eigen huis volgen? Dan is een abonnement nog steeds de goedkoopste oplossing! Voor een staanplaats betaal je 115 euro voor alle 17 thuiswedstrijden van dit seizoen. Dat is minder dan 7 euro per wedstrijd!

Onder de 18 jaar betaal je slechts 70 euro. En wie 12 jaar of jonger is, kan voor 10 euro een volledig seizoen voetbal zien.

 

Online bestellen = snel & makkelijk

Online jouw abonnement bestellen & betalen is nog steeds de makkelijkste oplossing. Kies voor "afhaling in onze fanshop" bij het uitchecken en jouw abonnement ligt gewoon klaar aan de inkom bij de eerste thuiswedstrijd!

Bestel nu jouw abo!

Praktische info

Bestelde je jouw abonnement eerder al? Dan kreeg je dit hoogstwaarschijnlijk reeds toegestuurd met de post of kon je jouw abonnement reeds afhalen tijdens de bekerwedstrijd tegen Bierbeek of de oefenwedstrijd tegen Sint-Lenaarts.

Kon je nog niet aanwezig zijn op één van onze voorgaande thuiswedstrijden? Dan ligt jouw abonnement ter afhaling klaar aan onze loketten aan de inkom.

Koos je voor levering met de post, maar kreeg je nog niets in de bus? Contacteer ons dan snel!

Bestel je liever niet online?

Dan kan je op matchdag jouw abonnement nog ter plaatse aan de loketten aankopen. Betalen ter plaatse kan zowel cash als met bancontact.