Ticketing | 6 september 2020

Abonnementen seizoen 2020-2021 af te halen voor de wedstrijd tegen Torpedo Hasselt

Haal je abonnement af aan het buitenloket van onze fanshop

Kom je naar de bekerwedstrijd tegen Torpedo Hasselt? Dan kan je vanaf vandaag in onze fanshop jouw abonnement voor het seizoen 2020-2021 komen ophalen! De abonnementen zijn af te halen langs het loket buiten.

Kom je niet naar de wedstrijd en kan je jouw abonnement vandaag niet afhalen? Dan ligt jouw abonnement tijdens de eventuele volgende bekerwedstrijden ook gewoon klaar in onze fanshop. Lukt het je niet om een bekerwedstrijd bij te wonen? Dan kan je vanaf de seizoensstart jouw abonnement gewoon afhalen aan onze loketten.

Ik heb ervoor gekozen om mijn abonnement thuis te laten leveren

Koos je bij jouw bestelling om jouw abonnement thuis te laten leveren? Dan hoef je niet langs de fanshop te komen en valt dit deze week in jouw brievenbus.

Slechts 1 persoon in de fanshop per keer

Wil je toch nog een shirt of een nieuwe sjaal aankopen? Dat kan. Onze fanshop is deze namiddag namelijk voor en na de wedstrijd geopend. Met de huidige coronamaatregelen in acht genomen, wordt er steeds maar 1 persoon per keer toegelaten in onze fanshop.

Voor supporters -16 wordt er nog wel extra begeleider toegestaan.

Nog geen abonnement besteld?

Bestelde je nog geen abonnement voor het seizoen 2020-2021? Dan kan je dit nog steeds online doen via onze abo-pagina, of gewoon in onze fanshop tijdens één van onze thuiswedstrijden!
Als abonnee heb je voorrang bij wedstrijden met beperkt publiek én krijg je voorrang voor de aankoop van tickets voor onze bekerwedstrijden.