Supportersparticipatie | 17 oktober 2019

Supportersavond & Algemene Vergadering PSC op 4 november

Op maandag 4 november 2019 vanaf 20u00 in Den Bril (Bril 6, 2500 Lier) vindt de eerstvolgende supportersavond van K. Lyra-Lierse (KLL) en de Algemene Vergadering van het Pallieter Supporterscollectief (PSC) plaats. Tijdens deze avond biedt de club de nodige inzichten en transparantie over de financiële resultaten van het seizoen 2018-2019 en over de begroting van het jaar 2019-2020. Daarnaast verkiezen de leden van het PSC de supportersafvaardiging binnen de Raad van Bestuur van de club voor de komende 2 jaar. Daarmee garanderen zowel de club als het PSC de verdere, democratische inspraak van supporters in het beleid van K. Lyra-Lierse.

Agenda

1. Jaarrekening 2018-2019 K. Lyra-Lierse
2. Begroting 2019-2020 K. Lyra-Lierse
3. Verkiezingen vertegenwoordigers Pallieter Supporterscollectief in Raad van Bestuur van K. Lyra-Lierse
4. Verkiezing nieuwe leden Raad van Bestuur Pallieter Supporterscollectief

Verkiezingen vertegenwoordigers Pallieter Supporterscollectief in Raad van Bestuur van K. Lyra-Lierse

Zoals statutair bepaald heeft PSC recht op twee vertegenwoordigers in de Raad van Bestuur (RvB) van K. Lyra-Lierse. Tijdens het opstartseizoen van onze club werd dit tijdelijk waargenomen door Peter Van Rompay en Serge Verheeken. Onze club is ondertussen up and running. Daarom gaan we nu over tot de formele verkiezing van onze twee vertegenwoordigers (art. 11.2 statuten PSC).

De RvB van KLL is verantwoordelijk voor de krachtlijnen van het bestuur van de club en houdt onder meer toezicht op de werking van het Dagelijks Bestuur (art. 9.1 statuten KLL). De RvB vergadert +/- één keer per maand. Wil je in detail weten waar de RvB zich zoal over buigt? Spreek Serge of Peter gerust aan tijdens een thuismatch of stuur ons een mailtje op info@pallieters.be.

Ben je geïnteresseerd om namens de supporters en PSC in de RvB van onze geliefde club te zetelen? Je kan je kandidatuur tot en met 31 oktober 2019 indienen op info@pallieters.be of bij PSC-voorzitter Serge Verheeken (0474 11 43 60).

Verkiezing nieuwe leden Raad van Bestuur Pallieter Supporterscollectief

De leden van de Raad van Bestuur (RvB) van het PSC zijn op dit moment Serge Verheeken (voorzitter), Joris Adriaensen, Maarten De Jonghe, Matthias Hendrix, Bert Jansen, Maxime Penen & Peter Van Rompay. Zij werden aangesteld voor een periode van twee jaar en hun mandaat loopt nog tot het einde van het huidige seizoen (art. 9 statuten PSC).

Echter kunnen op elk moment nieuwe leden toetreden tot de Raad van Bestuur en kunnen huidige leden ontslag nemen. Nieuwe bestuursleden moeten de steun krijgen van de meerderheid van de leden van PSC.

Ben je geïnteresseerd om lid te worden van de RvB van het PSC? Je kan eveneens je kandidatuur tot en met 31 oktober 2019 indienen op info@pallieters.be of bij PSC-voorzitter Serge Verheeken (0474 11 43 60).

 

Voor meer info over het Pallieter Supporterscollectief, dat zorgt voor de inspraak van supporters binnen K. Lyra-Lierse, kan je terecht op www.pallieters.be. Wil je graag lid worden van het PSC? Dan kan eveneens via deze website.

Kom je naar de supportersavond op 4 november? Zet je dan op aanwezig op ons facebookevent: https://www.facebook.com/events/1317564481736844/