Supportersparticipatie | 24 mei 2021

Donderdag 27/05: Algemene Vergadering Pallieter Supporterscollectief

Deze week donderdag staat er voor de leden van het Pallieter Supporterscollectief (PSC) een nieuwe Algemene Vergadering op het programma. Het PSC is het overkoepelende supportersorgaan van onze club en zorgt ervoor dat onze supporters inspraak hebben in het beleid van K. Lyra-Lierse. De supporters die lid zijn van het PSC bepalen dus mee welke koers onze club vaart en krijgen ook jaarlijks een heldere inzage in de werking, structuur en clubfinanciën.

Digitale AV door corona

Door de coronamaatregelen kon deze bijeenkomst, die normaal eerder op het jaar valt, niet fysiek doorgaan. Daarom werd er nu geopteerd om deze avond digitaal te organiseren. Deze Algemene Vergadering start donderdag 27 mei om 20u00 (lobby vanaf 19u45). De leden van het PSC kregen hiervoor reeds een Zoom-link in hun mailbox toegestuurd. Ben je lid en kreeg je nog geen info voor deze Algemene Vergadering toegestuurd? Neem dan contact op met info@pallieters.be.

Agenda

Op deze Algemene Vergadering komen meerdere thema’s aan bod. Zo krijgen de PSC-leden meer info over de werking van K. Lyra-Lierse (o.a. A-kern, jeugdwerking, commerciële & community-initiatieven en clubfinanciën) in dit uitzonderlijke coronajaar waarin we helaas te weinig voetbalmomenten met elkaar hebben kunnen delen. Maar ook de aankomende initiatieven worden aan de PSC-leden gepresenteerd.

Naast een update over K. Lyra-Lierse zelf, geeft PSC-voorzitter Serge Verheeken meer info over de stand van zaken van het PSC en enkele statutaire wijzigingen die ter goedkeuring aan de leden zullen voorgelegd worden. Ook kunnen de leden van het PSC hun stem uitbrengen op enerzijds nieuwe en/of herverkiesbare leden van de PSC Raad van Bestuur én anderzijds de vertegenwoordiging van het PSC in de Algemene Vergadering van K. Lyra-Lierse.

Last but not least: ook de concrete toekomstplannen van K. Lyra-Lierse komen aan bod. Zo wordt er meer info gegeven over het aandeelhouderschap van onze supporters in de toekomst en alles wat daarbij komt kijken.

Lid worden van het PSC = mede-eigenaar worden van K. Lyra-Lierse

Met het oog op het toekomstig aandeelhouderschap van onze supporters is het nu hét moment om lid te worden van het Pallieter Supporterscollectief. Je bent al steunend lid vanaf €10 per jaar en voor een éénmalige inleg van €100 + €10 jaarlijks lidgeld ben je stemgerechtigd om mee het beleid van K. Lyra-Lierse te bepalen én ben je in de toekomst mede-aandeelhouder van jouw club.

Word nu lid via pallieters.be/lid-worden !