Nieuws | 22 maart 2019

Zondag opening Zuster Agnes-tent in onze fanzone vanaf 12u00

Afgelopen maanden werd er door het Pallieter Supporterscollectief geld ingezameld (cfr. onze puzzelactie) om het comfort van onze supporters te verhogen bij thuiswedstrijden.

Dankzij de hulp van onze supporters en nu ook de hulp van onze sponsor Zuster Agnes, de horecazaak gelegen in de schaduw van de Zimmertoren en aan de voet van ons Liers begijnhof, zal er deze wedstrijd voor het eerst een overdekking opgesteld worden om onze supporters nog beter te beschermen tegen de natuurelementen die ze trotseren om de club van Lier aan te moedigen. De weersvoorspellingen beloven veel goeds voor zondag, maar ook op toekomstige wedstrijddagen waarop het weer wat minder meezit, zullen onze supporters weer een stuk comfortabeler kunnen genieten van hun frisse pint voor en na de wedstrijd.

Dat we hiermee onze tent kunnen vernoemen naar Zuster Agnes, het laatste begijntje uit onze stad, is meteen een mooi extraatje en verwijzing naar ons stedelijk erfgoed.

Voor de wedstrijd tegen Racing Mechelen openen we vanaf 12u00 de toegangspoorten. Yellow Black’s Army organiseert samen met het Pallieter Supporterscollectief een pré-matchparty om “Zuster Agnes” in te zegenen en alvast in de gepaste derby day stemming te geraken.