Nieuws | 6 juni 2020

Yannis Van Parys, Seraaj Ibn El Mokadem & Mo Messoudi spelen volgend seizoen niet meer voor Lyra-Lierse

Met o.a. Seppe Kil & Gianni Vets werden er reeds enkele versterkingen voor het aankomende seizoen binnengehaald. En ook met o.a. Ferre Jacobs & Thomas Verbist stroomt er opnieuw jong bloed naar onze A-kern. Maar dat wil ook zeggen dat er enkele spelers onze club verlaten.

Eerder kondigden we al het vertrek van Steven Dillien & Ilias Cloetens aan. Zij trekken beiden naar Sint-Lenaarts en mogen volgend seizoen in de Noorderkempen een derby uitvechten met o.a. Yannis Van Parys die naar Zwarte Leeuw trekt.

Ons jeugdproduct Seraaj Ibn El Mokadem slaat volgend seizoen dan weer zijn vleugels uit bij City Pirates, dat mee promoveert naar de 2e amateurklasse. Hem zien we dus wellicht volgend seizoen terug op het veld.

Tot slot zal ook Mo Messoudi volgend seizoen niet meer voor K. Lyra-Lierse spelen. Hij hangt na een rijkelijk gevulde voetbalcarrière zijn schoenen aan de haak en volgt verder zijn opleiding voor het behalen van een UEFA Pro License diploma.

We wensen hen allen veel succes in hun volgende stappen op en naast het veld, en willen al deze spelers van harte bedanken voor het mee in de wacht slepen van onze kampioenstitel en hun inzet voor K. Lyra-Lierse de voorbije seizoenen!

 

Een overzicht van onze A-kern voor het seizoen 2020-2021 kan je bekijken op onze spelerspagina.