Nieuws | 22 mei 2019

Eindrondewedstrijd om 3e plaats tegen KFC Houtvenne op zaterdag 25/05

De KBVB en Voetbal Vlaanderen bevestigden onze club deze ochtend dat de wedstrijd tussen Lyra-Lierse en Houtvenne, de wedstrijd om de 3e plaats in de eindronde 3e amateur, zal gespeeld worden op zaterdag 25/05 om 20u00.

Oorspronkelijk stond deze wedstrijd op zondagmiddag op het programma, maar op de vraag van onze supporters en supportersclubs werd Houtvenne gecontacteerd om deze wedstrijd te verplaatsen. Deze kalenderwijziging werd nu ook officieel bevestigd.

De inzet van deze partij is de 3e plaats in de eindronde. Deze 3e plaats geeft enkel recht op promotie indien er in de bovenliggende reeksen zou blijken dat er een club niet aan het seizoen 2019-2020 zou beginnen, of wanneer er in het kader van allerhande rechtszaken in het Belgische voetbal een plaats vrij komt in de 2e amateurklasse dewelke men dient op te vullen.

Galawedstrijd

Deze wedstrijd wordt meteen de laatste wedstrijd van ons eerste seizoen als K. Lyra-Lierse. We grijpen dus deze gelegenheid aan om er een ware galawedstrijd van te maken. Eerst en vooral is dit een uitgelezen moment om onze jongens te bedanken voor dit prachtige seizoen. Anderzijds zetten we voor en na de wedstrijd de vertrekkende spelers en natuurlijk onze afscheidnemende coach Tom Schipper in de bloemetjes. Daarnaast zal ook de Gouden Schoen, de meest verdienstelijke speler verkozen door de supporters, uitgereikt worden door het Pallieter Supporterscollectief.

Voor deze wedstrijd geldt €10 als algemene inkom en kan je met dit ticket gaan staan of plaatsnemen op onze zittribune.

Gratis vaten

Een galawedstrijd wordt natuurlijk enkel beter met twee gratis vaten bier. Daarvoor zorgt Ronny Jacobs van Café Bananas, waarvoor onze hartelijke dank!

1 vat zal aangesloten worden om 19u00. Het tweede vat kraken we na de wedstrijd.

Bestel jouw abonnement voor volgend seizoen in onze fanshop

Nu zaterdag kan je vanaf 18u30 ook terecht in onze fanshop voor de bestelling van jouw abonnement voor het seizoen 2019-2020.

Ook online kan je jouw abonnement bestellen via onze abonnementenpagina.