Nieuws | 4 september 2021

Voortaan cashless betalen in het stadion met jouw KLL-betaalkaart

Vanaf dit seizoen schakelt K. Lyra-Lierse over van het oude systeem van jetons naar een nieuw cashless systeem met oplaadbare betaalkaarten.

Dus geen gedoe meer met jetons die rondzwerven in jouw broekzak en die verloren kunnen gaan. Bovendien biedt dit systeem de mogelijkheid om voor elk product een correcte prijs op maat aan te bieden aan onze supporters. Doorheen het jaar worden er daarnaast tal van acties voorzien waarmee je als supporter jouw kaart kan opladen met bijvoorbeeld gratis dranktegoed, waardoor je uiteindelijk weer iets goedkoper of extra kan consumeren.

Jouw kaart opladen

Het oplaadpunt voor onze betaalkaarten bevindt zich in het stadion aan onze fanshop, waar je vroeger jouw drankjetons aankocht. Daar bieden we de mogelijkheid om zowel met Bancontact (aanbevolen) als cash jouw betaalkaart op te laden.

De supporters in onze Pomax Business Lounge (bovenverdieping hoofdtribune) kunnen aan de toog eveneens hun betaalkaart opladen met Bancontact.

In de nabije toekomst zal je jouw kaart bovendien ook kunnen opladen vanop de tribunes via een eenvoudige app. Daarover later meer.

Voor elke kaart in jouw bezit, vragen we als club €1 waarborg (cash of meteen afgewaardeerd van jouw saldo).

Drank bestellen en betalen

Elke toog in het Luc De Rijckstadion is uitgerust met een kaartlezer. Je kan dus simpelweg drank bestellen als vanouds, je kaart op de kaartlezer leggen en het bedrag van jouw bestelling gaat van het saldo van jouw kaart af. Makkelijk en vlot.

Ook op ons jeugdcentrum in Vremde kan je jouw betaalkaart gebruiken. Meteen een pluspunt voor onze jeugdspelers en -ouders die zowel in het weekend op ons jeugdcentrum vertoeven als ‘s avonds een wedstrijd van het eerste elftal meepikken in het Luc De Rijckstadion in Berlaar.

Hoe kan je jouw saldo bekijken?

Heel eenvoudig. Op elke betaalkaart staat een unieke QR-code die je met je smartphone kan scannen. Deze brengt je naar een webpagina die je meteen jouw resterende saldo toont.

Ik ben mijn betaalkaart verloren. Wat doe ik nu?

Neem voor de zekerheid een foto van de achterkant van jouw betaalkaart of noteer jouw kaartnummer even. Elke betaalkaart bevat een unieke code waarmee wij jouw verloren kaart kunnen deactiveren en het resterende saldo kunnen overzetten op jouw nieuwe betaalkaart. Neem in dat geval even contact met ons op.

Hoe lang blijven mijn huidige drankjetons nog geldig?

Heb je nog witte drankjetons op overschot? Geen probleem. Tot en met eind oktober (dus de eerstvolgende 6 thuiswedstrijden) kan je nog probleemloos een consumptie betalen met de drankjetons die je reeds aankocht.