Nieuws | 28 oktober 2022

Voorbeschouwing Londerzeel SK – K. Lyra-Lierse

Met de zoete nasmaak van de ruime derbyzege tegen Berchem, en de daarbij horende 12 op 15, trekken we (eindelijk nog eens op) zaterdagavond naar Londerzeel. In het Eeckelaers Stadion treffen onze Pallieters daar Londerzeel SK. De wedstrijd start om 19u30.

Londerzeel beleefde een moeilijk seizoensbegin en staat momenteel met 8 punten op de gedeelde voorlaatste plaats. Daarmee staat de ploeg van trainer Geys Vorig ver onder de verwachtingen, want zelf richtten de Vlaams-Brabanders bij het begin van het seizoen het vizier op een plaats bij de eerste 5. Vorig weekend behaalden ze echter wel een knappe overwinning op het veld van Belisia. En ook vorig seizoen bewees Londerzeel in eigen huis ook al een taaie klant te zijn, toen ze een stevig vertimmerd Liers elftal net voor de kerstperiode met stevige 4-1 cijfers terug naar huis stuurde. De terugwedstrijd tegen Londerzeel, de laatste match van vorig seizoen, werd dan weer wel gewonnen door Lyra-Lierse.

Aan de Lierse kant kunnen we dan weer de achtervolging inzetten op de koplopers. Vorig weekend nestelden onze jongens zich in de top 5. Verdergaan op dat goede elan is de boodschap om daar te blijven.

Away day info

Supporters die morgenavond zonder zorgen naar Londerzeel willen afzakken, kunnen nog terecht bij onze supportersclub Lier Gere Bij. Zij reizen naar Londerzeel af met de bus.

Ook met de eigen wagen kan je naar Londerzeel rijden. Aan het stadion is er voldoende parkeerplaats voorzien.

Stats

Video

De samenvatting van de verplaatsing vorig jaar naar Londerzeel.