Nieuws | 25 november 2022

Voorbeschouwing KSK Tongeren – K. Lyra-Lierse

Zaterdag maken onze Pallieters de verplaatsing naar Limburg voor de uitwedstrijd op het veld van KSK Tongeren. De wedstrijd start om 20u00 in de Eburons Dome, ook wel eens gewoon De Keiberg genoemd door de plaatselijke bevolking. De Eburonen staan op dit moment één plaats hoger in het klassement dan Lyra-Lierse, met ook maar één punt verschil. Bij winst schuift Lyra-Lierse dus naar de 6e (of met wat meeval zelfs 4e) plek.

Vorig seizoen bewees Tongeren al een stugge ploeg te zijn. In het Luc De Rijckstadion eindigde de wedstrijd op 0-0 en in de return behaalden onze Pallieters een felbevochten 1-2 overwinning. Bij de thuisploeg is het vooral opletten geblazen voor de Bosnische spits Elvis Mehanovic. Met 10 doelpunten bekleedt hij momenteel de topschuttersplek in 2e Afdeling B, gevolgd door onze Jordy Peffer met 8 stuks.

Supporters van Lyra-Lierse kunnen zich nog eens verheugen op een away day op zaterdagavond. Deze verplaatsing kan zowel met eigen vervoer als met de bus via onze supportersclubs gemaakt worden. Alle Lierenaars op post dus, in de stad van Ambiorix!

Stats