DamesNieuws | 24 maart 2022

Vier nieuwe transfers voor het dameselftal

Met trots kondigt Lyra-Lierse de komst aan van vier nieuwe speelsters voor ons dameselftal aan. Alle vier de speelsters hebben reeds ervaring in hogere afdelingen. Met deze inkomende transfers zetten we onze ambities voor de komende jaren in het damesvoetbal ook meteen kracht bij.

Zowel Luna Maes als Maël Sweeck hebben ervaring op nationaal en provinciaal niveau. In provinciale wonnen ze nog de dubbel met Heist. Maël Sweeck heeft bovendien een half verleden bij onze club, namelijk in de jeugd het voormalige K. Lierse S.K.

Met Evi Nipal en Eline De Bruin halen we twee voormalige speelsters van het vroegere Massenhoven (in de hogere nationale afdelingen) binnen. Bovendien is Evi ook nog eens een trotse inwoner van onze stad en maakt ze als kersverse mama haar comeback in het voetbal.

Het aantrekken van deze dames sluit meteen ook sterk aan bij de visie van onze club om, zowel bij de heren als bij de dames, ons te richten op talent uit eigen regio voor het invullen van onze eerste elftallen. We heten hen allen van harte welkom bij onze club en wensen hen veel succes volgend seizoen!

Onze nieuwe aanwinsten

Maël Sweeck

Luna Maes

Evi Nipal

Eline De Bruin

De fiere partner van onze dames