Nieuws | 24 september 2020

Verplichte registratie voor thuiswedstrijden, ook voor abonneehouders

Afgelopen woensdag trapten we de competitie in 2e afdeling op gang met de verplaatsing naar Hasselt. En nu zaterdag 26/09 dient zich al meteen de eerste thuiswedstrijd aan. Onze Koninklijke Lyra-Lierse ontvangt dan het Limburgse Spouwen-Mopertingen op speeldag 4.

K. Lyra-Lierse heeft meer dan 1.050 abonneehouders. Die zouden we elke wedstrijd het liefst van al allemaal ontvangen. Echter is de maximale toegelaten capaciteit op dit moment nog steeds gelimiteerd tot slechts 400 toeschouwers en is registratie voor de aanwezige toeschouwers verplicht. Dit wil dus zeggen dat ook abonneehouders zich moeten registreren voor elke wedstrijd waarop ze aanwezig zullen zijn.

Ik ben abonneehouder en kom naar de wedstrijd!

Vergeet je dan niet te registreren via onze ticketpagina! Dit kan eenvoudig door het aantal personen dat je wenst te registreren te selecteren, en vervolgens van elke abonneehouder de gegevens in te vullen (naam, telefoonnummer & abonnementsnummer). Je kan dus makkelijk voor het hele gezin registreren.

Na de registratie krijg je een e-ticket in je mailbox met daarop een QR-code. Deze QR-code geeft je (op papier of op je smartphone) in combinatie met vertoon van jouw abonnement toegang tot de wedstrijd. Registreren kan steeds tot 4 uur voor de aftrap op matchdag.

Ik ben abonneehouder en kan niet naar de wedstrijd komen

Onze jongens zullen jouw steun helaas moeten missen. Maar verder hoef je geen actie te ondernemen. Kan je niet komen? Dan hoef je niet te registreren. Zo laat je een plek open voor een abonneehouder die voor jou kan bijroepen!

 

Ik ben abonneehouder maar heb mijn abonnement nog niet in mijn bezit

Bestelde je de voorbije dagen een abonnement? Kreeg je jouw abonnement nog niet in de brievenbus? Of kon je jouw abonnement nog niet afhalen tijdens de oefen- en bekerwedstrijden? Neem dan contact op met fanshop@lyralierse.be en we helpen je om je te registreren voor de wedstrijd!

Heb je gekozen om jouw abonnement af te halen? Dan ligt dit voor de wedstrijd klaar aan onze loketten.

Ik ben (nog) geen abonneehouder en wil graag naar de wedstrijd komen.

Onder de huidige omstandigheden kiezen we ervoor om onze abonneehouders als eerste toegang te geven tot onze wedstrijden. Ben je nog geen abonneehouder? Dan is het nu misschien wel hét moment om nog een abonnement aan te schaffen via onze abo-pagina! Indien er alsnog geen 400 abonneehouders zich registreren om naar de wedstrijd te komen kijken, dan worden er vanaf 4 uur voor de aftrap op wedstrijddag online tickets aangeboden via onze ticketpagina.

Wat als er meer dan 400 abonneehouders zich registreren?

Voorlopig hanteren we het principe "first come, first served" en zullen betalende abonneehouders & Business Club partners als eerste toegang hebben om zich te registreren. Merken we dat er toch enkele van onze abonneehouders maar al te vaak een thuiswedstrijd moeten missen omdat de maximumcapaciteit is bereikt? Dan zal er overgeschakeld worden op een lotingsysteem onder de betalende abonneehouders & Business Club partners om iedereen zo frequent mogelijk toegang te geven tot de wedstrijd.

Kom je naar de wedstrijd?

Vergeet je dan niet te registreren!

Ga naar onze ticketpagina