Nieuws | 10 september 2022

VB Partners Immobiliën is onze nieuwe shirtsponsor!

Wie aandachtig oplette tijdens onze eerste twee wedstrijden, merkte wellicht onze nieuwe shirts op. Voor de komende 2 seizoenen prijkt daarop het kenmerkende groene logo van VB Partners Immobiliën op de achterzijde.

VB Partners is een sterk groeiende speler op de vastgoedmarkt en heeft momenteel kantoren in Antwerpen, Wijnegem, Kapellen, Ranst, Lint, … en binnenkort ook in Lier!

Thierry Coenen: “We waren al lid van de Business Club, maar zochten naar extra mogelijkheden via Lyra-Lierse om onze visibiliteit te vergroten. We openen immers eind september een nieuw kantoor in de Begijnhofstraat in het Lierse stadscentrum. We zetten die stap omdat we van veel mensen in Lier en de randgemeenten het vertrouwen krijgen om hun aan- of verkoop van vastgoed te begeleiden. Toevallig kwam ook de ruimte achteraan op het shirt van Lyra-Lierse vrij. En al snel leek ons dat de ideale plaats om ons merk extra in de verf te zetten. We engageren ons ook meteen voor dit én volgend seizoen. Zo brengen we alvast wat continuïteit in ons partnership. Ikzelf ben ook al sinds het begin supporter van de club en ben bijna elke wedstrijd aanwezig. Dus ik weet ook dat het belangrijk is voor Lyra-Lierse om te kunnen rekenen op trouwe partners om verder te groeien.”