Nieuws | 27 september 2018

Update blessures

Onze jongens genoten door de uitgestelde wedstrijd tegen Bilzerse-Waltwilder van een vrij weekend. Dat gaf hen ook meteen de mogelijkheid om scherp toe te leven naar de eerste derby van het seizoen, nu zaterdag tegen Ternesse. Daarnaast blijft de ziekenboeg helaas nog ruim gevuld.

Tristan Dermaut, die met een knieblessure al een hele tijd out is, kreeg vorige week inspuitingen en reageerde daar goed op. Zijn positieve evolutie wordt constant geëvalueerd, in de hoop dat hij spoedig speelklaar geraakt voor de wedstrijden die volgende maand op het programma staan. De wedstrijd van zaterdag komt alleszins nog te vroeg. Ook Elio Balbi zal zaterdag nog gemist worden in de wedstrijdselectie.

Yannis Van Parys wacht dan weer op een scan om uitsluitsel te krijgen of een operatie nodig is. Gaetan Lambreghts is ondertussen begonnen met zijn revalidatie. Zijn terugkeer bij de kern staat normaal gezien volgende week gepland.

Meer slecht nieuws kwam er deze week op training voor Matthias Nijs en Mohammed Zekhnini. Beide spelers vielen geblesseerd uit op training. Verder onderzoek moet nu de ernst van hun blessures uitwijzen.